-
Luk rules!
cure, ako treba nekam pospremite ovu temu, nemam sad vremena, sorry, ali moram podijeliti svoje posvemasnje odusevljenje sa svekolikim pucanstvom! Mak kaslje s prekidima skoro vec dva mjeseca, malo suho, malo mokro, bla, pa dva dana 39,5 pa osip 1 dan-viroza, pa opet kasalj ( probali nam uvalit antibiotik jer je cpr bio 33, a sve prek 30 ukazuje na bakteriju-samoinicijativno nisam dala, ziva se pojela od strepnje taj dan i pol-zamisli doktorica ti veli da u tijelu bjesni bakterija i da jel oces da ti dijete dobi sepsu, a ti IPAK NE DAS ANTIBIOTIK, i sve je srecom proslo super, prosla temp, proso osip). Nastavio kasljati i tu ja lijepo poslusam mamu i skuham u malo vode par glavica luka, metnem meda(Mak ima 18 mj pa nema straha od nikakvog pcelinjeg botulizma i kaj ti ja znam kaj) skasim sa stapnim mikserom i navecer mu uvalim jednu veeelku zlicu toga u zube, prerežem luk napol, 1 polovicu pod jednu stranu, drugu pod drugu stranu kreveta i covjek koji se pet noci budio daveci se u suhom kaslju i kasljao po 15 ak min ODCORI CIJELU NOC da se pomako nije, ujutro triput onak fantasticno mokro, produktivno zakaslje, taj dan jos dva put i GOTOVO-kao rukom odneseno ( kucam u sve ravne povrsine oko sebe) Eto, sad sam pregrizla i nadam se, nadam da nisam kaj zacoprala--u svakom slucaju, probajte, nadam se da ce i vama pomoci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma