Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Mrzim zimu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Mrzim zimu

I to što kad Matej ima zimsku jaknu ne stane u sjedalicu, a kad ima ljetnu ima puno mjesta. Najgore je to što nam vožnja traje po pet minuta, eventualno deset i taman dok se auto zgrije unutra dođemo na odredište, znaći ne isplati se non stop svlačit i oblačit jaknicu. Jedva čekam toplo vrijeme.
    I popuštam pojaseve, pa natrag stežem kad ga napokon smjestim, a auto mali, pa dok to sve skup prikopčam i podesim ispada da dulje traje smještanje u sjedalicu nego sama vožnja. A on negoduje jer ga steže kaže svukud i na remenčićima i između nogica.
    On sad ima 4 godine i čini mi se premali da mu kupim onu sjedalicu koja dođe samo ispod guze, a veže se pojasom od auta. A on je iovako u kategoriji komaraca koji jedva ima 15,5 kg.
    A da ga pokrivam dekicom?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja uvijek skidam H zimsku jaknu, mislim da se pojasevi ne bi mogli dobro zategnuti u slucaju potrebe. Ukoliko idemo i MM i ja, onda MM ode i upali auto 10tak minuta prije, da se zagrije. I pokrijem je sa malom dekicom. A kada ne mozemo prije zagrijati auto, opet skinem jaknu. Mislim ako je vec stavljam u sjedalicu, onda cu to napraviti posteno, a ne polovicno.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

E da, ja vise mrzim ljeto, kada se u sjedalici uvijek oznoji...bez obzira sta ima obuceno i da li auto ima klimu ili sjedalica ljetnu navlaku.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i nama je do vrtica 5 minuta voznje od kuce. UVIJEK joj skinemo jaknu.
    ako imamo vremena, zagrijemo auto, ako nemamo, nista zato. nikad se nije zalila da joj je zima, cak naprotiv, ako ne stignemo zagrijati auto, ponudim joj da ju pokrijem dekicom, a ona ju odbije jer "nije mi zima, mama pusti me"

ako je bas jaaaaaaako zima (a toga nije bas bilo ove godine) obucem joj jednu majcu na cif samo samo za auto.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja Lani skinem jaknu
    zavezem je u AS propisno
    i obucem jaknu naopako (ruke u rukave, ledja jakne dodju naprijed).
    Najzgodnije za hladne dane, a sigurno za dijete

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

preporuka je da se skidaju jakne, jer ukoliko dijete ima zimsku jaknu pojas se ne moze zategnuti kako treba i zastita nije potpuna.

ja znam svoje pokriti jaknom ili dekom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •