-
Mrzim zimu
I to što kad Matej ima zimsku jaknu ne stane u sjedalicu, a kad ima ljetnu ima puno mjesta. Najgore je to što nam vožnja traje po pet minuta, eventualno deset i taman dok se auto zgrije unutra dođemo na odredište, znaći ne isplati se non stop svlačit i oblačit jaknicu. Jedva čekam toplo vrijeme.
I popuštam pojaseve, pa natrag stežem kad ga napokon smjestim, a auto mali, pa dok to sve skup prikopčam i podesim ispada da dulje traje smještanje u sjedalicu nego sama vožnja. A on negoduje jer ga steže kaže svukud i na remenčićima i između nogica.
On sad ima 4 godine i čini mi se premali da mu kupim onu sjedalicu koja dođe samo ispod guze, a veže se pojasom od auta. A on je iovako u kategoriji komaraca koji jedva ima 15,5 kg.
A da ga pokrivam dekicom?
-
Ja uvijek skidam H zimsku jaknu, mislim da se pojasevi ne bi mogli dobro zategnuti u slucaju potrebe. Ukoliko idemo i MM i ja, onda MM ode i upali auto 10tak minuta prije, da se zagrije. I pokrijem je sa malom dekicom. A kada ne mozemo prije zagrijati auto, opet skinem jaknu. Mislim ako je vec stavljam u sjedalicu, onda cu to napraviti posteno, a ne polovicno.
-
E da, ja vise mrzim ljeto, kada se u sjedalici uvijek oznoji...bez obzira sta ima obuceno i da li auto ima klimu ili sjedalica ljetnu navlaku.
-
-
Ja Lani skinem jaknu
zavezem je u AS propisno
i obucem jaknu naopako (ruke u rukave, ledja jakne dodju naprijed).
Najzgodnije za hladne dane, a sigurno za dijete
-
preporuka je da se skidaju jakne, jer ukoliko dijete ima zimsku jaknu pojas se ne moze zategnuti kako treba i zastita nije potpuna.
ja znam svoje pokriti jaknom ili dekom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma