-
policajac koji se pravi vazan....
isle smo ja i Nila na put od cca. 3 sata voznje i na pol puta nas zaustavi policajac jer sam kao trebala voziti 40 na ravnici a ja vozila cca.60...(mislim, to je sada nebitno za cijelu pricu ali tko moze voziti 40 na sat po suhoj cesti i nepreglednoj ravnici
)...i tako mi nekako u pricu, ja ga obradjujem da me ne kazni za to jer imam dijete i naravno da pazim na njezinu sigurnost...itd. itd...
i on meni, nakon sto vise nije znao kako me kazniti, kaze kako to vozim dijete??? pitam ja kako on to misli???
a on meni da vozim dijete iza sebe i da to tako ne moze...da bi se dijete trebalo voziti iza suvozacevog sjedala...
uuuu, kako sam popy...a sjecam se da sam par dana ranije procitala ovdje na forumu kako vozac instiktivno cuva sebe i da je dijete najsigurnije iza vozacevog sjedala...i pocnem ja njemu to glupo objasnjavati...i govorim mu kako bih ja drage volje stavila dijete iza suvozaca jer bih je tako bolje vidjela...mislim, ovo je za njezinu sigurnost, nije to moj hir... i pitam ja njega kako je on vidio da se djeca voze u AS???
i kaze on meni da je on obicno vidio da se voze iza suvozaca ali i na mjestu suvozaca (dakle, sjedalo do vozaca)...i pitam ja njega zar on to ne kaznjava...da to nije u redu i da se tako nesto treba kazniti...
e... sad je to bio napad na njegov ego, kao ja cu njemu govoriti sto je kaznjivo a sto ne, kaze on meni (mijenja pricu jer nije elokventan za daljnju raspravu) da je obisao pola svijeta i da jos nikada nije vidio da se dijete vozi naopako u AS!!!!
mislim, sto da ja vise s njim tu pricam, nila je pocela plakati i mislim si daj mi se vise skini...pa mu kazem kako je ona jos jako mala beba i da na svim AS pise i da slobodno pogleda (imala sam tada dvije AS u autu, jednu sam nosila baki) kako je obavezno da se tako malo dijete vozi suprotno u smjeru voznje...
nakon par daljnjih pilana me je pustio, zalostan i snervan sto nije uspio naci razlog da me kazni...
-
-
za policajca :?
za tebe :D
Nila, jako mi se sviđa ime!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma