Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Što se ispituje imunoglobulinima?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Što se ispituje imunoglobulinima?

Evo postavljam pitanje za dijete moje drage prijateljice....
    Malena je u prvih 10 mjeseci života strašno puno poboljevala....konstantne upale uha, grla, temperature, hospitalizirana zbog toga, uzimala sve vrste antibiotika....
    I sada-poslali su ju na ispitivanje imuniteta, pretrage se rade na temelju uzorka krvi , a ono laički što sam ja vidjela je da su to neke pretrage IGE imunoglobulina i još nekih....znam da nemam sad nekih puno podataka da vam iznesem, ali čisto onako-jel zna netko što se ispitivanjem imunoglobulina dokazuje?

bebeto avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Nama su ih ispitivali iz krvi da bi dokazali alergiju kod moga misica. Kod prvog nalaza vrijednosti tih IGE faktora su bile dosta poremecene i tada je Mihael imao izrazit dermatitis i jako los imunitet ( i on je bio non stop bolestan) a drugi nalaz smo radili nedavno, bio je dobar kao i njegova koza koja se skroz ocistila i imunitet mu je sada jako dobar.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

...i mi smo raditi krne nalaze radi imuniteta, i to Igg, Igm, Iga, antigranulocitna protutijela, ...te je pokazalo da mali ima stvarno veoma niske imunoglobuline (na granici) i jako niske seg. leukocite što rezultira čestim upalama. Što nam je bilo činiti a i dan danas: kod svake, za ostalu djecu bezazlene prehlade ili curenja nosa mi odmah reagiramo antibiotikom, a rečeno nam je i da će ako igg padnu još niže morati dobivati injekcije gamaglobulina. Mi nismo dijete dali u jaslice, izbjegavamo druženja i za sada sve funkcionira. Sada ima 2 godine a to smo otkrili sa 6-7 mjeseci. Svi se nadamo da će do vrtića imunitet ojačati.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala lijepo na odgovorima!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •