Mame prelijepe, bebe prekrasne, prilog odličan... vrijedilo je čekati na link ... koliko ono? Tjedan dana?![]()
![]()
Kak si zločesta...samo 6!AdioMare prvotno napisa
![]()
Super, odlicne ste bile, tako sam ponosna!!
A klinciMislim, ovi proljetni deckici, totalni zavodnici
![]()
Jelka, Nika, Luna - divne ste cure drage!!! Ponosna sam sto vas znam i sto ste vec pokrenule revoluciju! I meni vec sad tesko pada pomisao na moguce razdvanje u rodilistuBas mi je zao sto ste to prolazile ali zene poput vas pomazu vec mnogim mamama i bebama
![]()
Nika, lovim te za info o rijeckom rodilistu![]()
Prilog je super, ali najbolji mi je onaj brbljavi dječji glas pred kraj priloga... tko je to od dečki dao izjavu za tv? Tim ili Kaleb?
Timi.![]()
:D prekrasne ste cure.... dečki su pravi šarmeri a Jana mala princeza![]()
ne daj se, draga!Lucija Ellen prvotno napisa
sjeti se sto su cure pricale, educiraj se i bori se. nitko nema pravo oduzeti tvoje dijete.![]()
Luna, super izgledaš. Ja mislim da ti vaga ne valja![]()
OnT: Meni su Svena odnijeli u Rijeciisto kao Luni Kaleba. Ne govorim to da budem zloguki stvor, nego da znate da se i u Ri treba borit.
Istina, ne valja! I meni njezina vaga pokazuje više nego što imam!thalia prvotno napisa
![]()
Šalu na stranu- Luna, ženo, prezgodna si i super si ispala na telki.
Tek sam sad u miru uspjela pogledati i poslušati cijeli prilog iz "3 rodilišta" i ne znam koga da više pohvalim.
Svi ste lijepi, pametni i dostojni predstavnici ovog odličnog projekta.
Bebice su predivne- svi od reda.
(Luna, mm je riknuo od smijeha kad sam mu rekla da je i Pero sudjelovao)
bravo cure![]()
tako mi je moćno zvučalo kad je Luna rekla da nije dolazilo u obzir da pored nje žive i zdrave mu daju zamjensko mlijeko i da su onda "uspjeli stvoriti uvjete" 8) .
ne znam jeste li svjesne koliko je to jaka poruka drugim ženama, jer će sigurno neka pomisliti "ako je uspjela ona, mogu i ja".
bravo!
i da, sve ste jako lijepe, svi klinci premedeni.
da, u Rijeci se isto za štošta treba boriti.
gdje god bili, treba znati što možeš očekivati i znati da je tvoje pravo da doneseš konačnu odluku.
![]()
hvala vam!!!
ja i moja beba
je, svugdje je potrebno glasno reci sto zelimo.
U ri kad je timi dobio zuticu, meni nisu stvarali nikave probleme oko dojenja, cak su mi ga nosile da ja ne moram ici gore u djecju sobicu. naravno da sam ja ipak dolazila, ni tada mi nitko nije branio.
a poslije poroda kad su ga odnjeli na pregled morala sam jakooo vikati da mi donesu odmah dijete, i tu su me malo zezali, dobila sam ga tek za sat vremena, kad je mm otisao po njega.
Nika, meni je najviše zazvonila tvoja rečenica da treba znati što želiš i educirati se. Ja sam sa svojim curama jako dobro znala što želim, ali u nedostatku informacija, prošla sam slično kao Jelka.
Ako ću ikad imati priliku da donesem na svijet još jednu bebu, znat ću kako postupiti.
Hvala, cure.![]()
ajd, isplatilo se čekat... predivne ste sve!
ovakve stvari mene rasplacu!
divne ste bile, a klinci su premedeni!
ljubim vas i bravo!
odlican prilog :D
:D
Vidim da je Kaleb imao nešto za reći i krenuo prema kamermanu, a srezalo ga...
Bravo cure, svaka čast!
I sam da znate - slinila sam nad maramom i slingom...
Luna Rocco, jel to hoppediz marama?
Sorry na OT, udivljena sam svim skupa i bilježim se sa štovanjem.
Evo mene opet![]()
Moram reci: MM pogledao i odusevljen prilogom (je, stvarno je dobar) ali i mamama i djecicom! I jos me pola sata kasnije odusevljeno pita, pa jesi vidla ti, u Rijeci je s onom curom beba bila 24 sata, od kad se rodila!! Ono, bas bas 24 sata![]()
Prekrasne ste sve i bebe su naravno prekrasne.
A ja sam se opet rasplakala![]()