nastavak...javili su se s pitanjem da zasto zelim otic (a ima 10 mjeseci da nisam otvorila te stranice) i kao da razmislim jos jednom. nato ja napisem da se ne koristim njihovim stranicama i da sam odlucila zatvoriti racun. nakon pola dana, nista od njih i ja opet pisem da mi izvole dati upute kako da zatvorim racun jer kad odete na "close account" ne dobijete nista. oni se opet ne javljaju.onda sam u frendice posla provjerit da li je ista stiglo i nemam pojma kako usla u racun od nekog tamo ix ipsilona iz pazi sad, gvineje, odmah sam ugasila komp (ja koja sam teski tudum i koja ne zna ni avatar sebi da namjesti ocito imam tajne hakerske sposobnosti). danas od njih nikakv odgovor kad sam pokusala uci na svoje strance od public fotki, dobijem odgovor da mi je racun blokiran zbog krsenja prava koristenja racuna i da se opet obratim sluzbi od kojih cijeli dan nikakav odgovor. da li se moram bojati da ce mi opet slat kakav racun, tuzbe ili sl? a majko moja...uzas, vise nikom ne dajem broj kred.kartice niti cu ista vise kupovat preko neta. bas sam ljuta ko pas. j3el tko bio u slicnoj situaciji?