Bruna, na ovoj istoj stranici imaš post od neye "Prijava poreza za 2006.", sve ti tamo piše. Ukratko, imaš pravo ako se radi o priv. klinici u Hrvatskoj, ali svi računi moraju biti na tvoje ime (ako je kemijskom možeš nadopoisati), plus moraš napisati izjavu da si to podmirila iz vlastitih sredstava, ne iz donacije (špranca izjave ti je na neyinom postu). Ako predviđaš da ćeš i dalje u značajnoj mjerići ići kod priv. doktora za bilo koju stvar, nek' ti uđe u automatiku da za sve kao papiga ponavljaš "molim računa na ime", od računa za cvike i leće, ako nosiš, do računa za svaki lijek, privatni UZV pa nadalje. Plus tome možeš priložiti i one male potvrdice o plaćanju participacije - onih 20 i 10 kn (bar ja tako, ako mi se da skupljat papiriće). I da, maksimum koji se priznaje je 12.000 kn, ja to nažalost već veliki niz godina prešišam, ali priložim sve, pa nek' priznaju što mogu. Napravi doma sebi kopiju svega. Veličina povrata ti ovisi i o tvojoj plaći (tj. koji si porezni razred), a moraš priložiti i PK karticu koju ćeš dobiti od svoje firme ako si zaposlena. Sretno u porvatku novčića!