Citiraj Romina prvotno napisa
jučer mi je rekla mama da je čitala u časopisu kako mama traži savjet od doca jel da joj je pontalo neizdrživo dojit curicu od dvije godine.doc je rekao da je to stvarno i više nego dugo i da je najbolje da traži svoju doktoricu tablete i da će malička odustati kad vidi da mlijeka više nema
e baš ovaj boldani dio mene ingrigira, naime;

našla sam se u nekom vakuumu u razmišljanjima. s jedne strane mali mi je tooliko živ i ne podnosi vožnju dulju od 10-ak kilometara. jednostavno je takav karakter i DA, išla sam na sve teme s tim problemom i išli smo na jedno putovanje na kojem nas je jedino dragi Bog sačuvao žive :/
a kako imam starijeg sina koji želi ići na put s nama, dolazim do razmišljanja --> ok, mogli bi ići bez malog, al kako kad je naučio budit se svakih sat vremena i tražit siku. hoće li on i mogu li oni odustat tražit siku kad skuže da mlijeka više nema. druga je shema kad je beba sitna i doji na zahtjev, sad ima 14 mjeseci i večera "normalnu" hranu.
otišli bi na put samo jedan petak i subotu - dakle jedna noć je problem. kako će mi mama i mali to preživjet?

(otud i ova tema)