-
preosjetljivost bradavica
trebam pomoć za svoju susjedu
bebica danas ima ravno 15 dana
dojenje ne ide nikako
izdajanje još ajde nekako
problem je u bradavicama
kožica je pretanka
bradavice pucaju
krv se slijeva
bol je neizdrživa
šeširiće probala i nisu rješenje
ima li tko kakav savijet
-
provjeri s njom kakav je položaj dok doji, ako je ispravan, ne bi smjelo boliti. bradavica mora biti duboko u ustima djeteta, usta širom otvorena, usnice izvrnute prema van (čak da se i jezik vidi). pogledaj tekst:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=239&Show=1475
a za ranice koje već ima - neka što više "lufta cike". pomaže i namazati bradavicu mlijekom nakon podoja, meni je pomagao i purelan.
-
sve izgleda ok
i lufta
i maže
al one pucaju li ga pucaju
-
meni su pucale od siline potezanja. riješilo se kad sam ih mazala lanolinom 15-ak minuta prije dojenja, tako da dobro upije. onda je koža postajala masna/elastična i nije više pucalo. suosjećam sa susjedom
-
Jeli tvoja susjeda nasla rjesenje? I moje bradavice su zive rane. Moja je beba bila 23 dana u bolnici i za to vrijeme ja sam se izdajala. Sada se ne usudjujem malome dati bradavice u usta jer krvare. Tako se i dalje izdajam i dajem mu bocicu. Znam da je to najlosije rjesenje ali jednostavno BOLIIIIIIIIIII. I ja se mazem purlanom ali nisan primjetila poboljšanje.
-
Mislim da nema veze što iz bradavica ide malo krvi, mislim da možeš bez obzira na to dojiti. Ali ipak pričekaj neku savjetnicu.
vesso,
za bebu Susjeda.
-
-
Krv ne smeta bebi, moze dojiti sto se bebe tice. Mazati svojim mlijekom, purelanom. Luftati sto je moguce vise. I PAAAAAAAZITI na dobar polozaj (beba mora zinuti k'o lav). Mijenjati polozaje dojenja.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma