...nisam primjetila ako je bio ovakav topic-imate li toplomjer kojim se temperatura mjeri u uhu?.....to bi nam bilo zgodno za Karlu izmjeriti temperaturu po noći..imamo digitalni ali smo u potrazi za ovim drugim....-koji tip imate? :/
...nisam primjetila ako je bio ovakav topic-imate li toplomjer kojim se temperatura mjeri u uhu?.....to bi nam bilo zgodno za Karlu izmjeriti temperaturu po noći..imamo digitalni ali smo u potrazi za ovim drugim....-koji tip imate? :/
I mi bi isto kupili taj toplomjer (on laserski određuje temp. i znam pouzdano da je dobar i očitava u par sekundi temp.) , ali nam je stvarno preskup. Gledali smo u metalki i košta oko 450 kn. Zna li netko da li ima gdje jeftiniji?
A digitalni toplomjer me je zadnji put zeznuo kada je mala imala temp. - pokazivao je skoro za stupanj manje , to smo tek naknadno skužili!
toplomjer za u uho je super praktičan, pogotovo za bebe. U trenu ti pokaže teperaturu. Mi Tei nikad nismo mjerili u guzi, to predugo traje i mislim da ne bi bila mirna, a moraš i skidat djete. Dok ima temperaturu i razdražljiva je to bi bilo malo teško izvesti. Mi smo ga kupili u Metrou za 300 kn (brown).
Tea se jako veseli tom toplomjeru i voli mjeriti temperaturu. Kad joj mi izmjerimo obavezno joj moramo dati da si i ona kao sama mjeri. Onda stavi u uho, napravi važnu facu i dok bipme nam pokaže kolko je...![]()
moj mali se više buni na taj nego na obični. tako da smo odustali i temperaturu mjerimo običnim živinim (sva sreća ne često).
mi imamo ovaj za uho, ali nemam pojma koja je marka.
i to je jedini toplomjer di će mala bez problema dozvolit mjerenje. čak se i sama namjesti na krevet kad joj hoću mjerit.
jedina zamjerka mu je - ne mjeri točno![]()
mislim, mala gori ko vatra a on pokaže 35,7.
stavim ga u drugo uho on pokaže 37,2.
pa opet ponovimo cijeli proces i ista stvar. onda uzmem živin i izmjerim temperaturu ispod pazuha 38,5![]()
nama je užasan.
imamo samsungov i sad sam stvarno zadovoljna njime.ovo se meni događalo dok konačno nisam skužila u čemu je problem (a trebalo mi je vremena) - važno je znati pod kojim kutem mjeriti. toplomjer se ne stavlja okomito na ušnu školjku, već se malo usmjeri prema licu (barem je kod nas takav slučaj). od kad sam se ispraksirala stvarno mjeri identično živinom toplomjeru u guzi.Loryblue prvotno napisa
Mi imamo Samsungov i bio je nam je izvrstan do prve promjene baterije. Tada je prolupao. Toni gori, a on pokazuje 35,2!! Žena u ljekarni nam rekl da je imala isti slučaj sa svojim toplomjerom za uho. I preporučila nam trake za mjerenje temperature na čelu. Nisu skupe - oko 25 kuna dva komada.
kod nas je taj toplomjer vrlo brzo zavrsio u kanti za smece![]()
mi mjerimo temperaturu sa obicnim (kosta par eura, mozda 5, nesjecam se)
on nam je najpouzdaniji
imamo i od brown taj za uho ali ako dijete nije mirno zaboravi
i bas kao sto blondie xx kaze trebas mjeriti pod odredjenim kutom (nije lose al meni osobno je bolji ovaj za u guzu a pokazao se i pouzdanim)![]()
Mi imamo za prodati jednog takvog...
Koristen 2-3 puta, 150,00kn.
U kutiji sa upustvima...
Ja imam Samsungov za uho i dobar mi je, već smo dvaput bateriju mijenjali. Izgleda da imam sreće.
Naš Braunov je stvarno koma,bačen novac.
Živa je zakon.
Mi imamo Samsungov i fakat je super, a još smo ga dobili na nagradnoj igri![]()
I mi imamo Samsungov i nama je odličan,samo treba prokužiti pod kojim kutom se mjeri!
meni je taj za uho jako nepouzdan. Živa je zakon, a osobno si pomažem onim jednokratnim koji se zalijepe ispod pazuha (pa 48 sati pokazuju temperaturu) ili onim trakama što se stave na čelo. Jednostavno da si olakšam mjerenje tijekom noći, a kad je frka.![]()
imamo svakakve pa i taj za uho koji mi je koma kad sam sama. najbolji mi je digitalni koji kad je gotov kaže tjelesnu temp. :D
Nama je za uho super, točno nam pokaže temperaturu.
Imamo Braunov.
Mi imamo philipsov. U uputstvima piše da je razlika izmjerene temperature između one izmjerene pod pazuhom i one izmjerene uhom od -0,5 stupnja.
međutim u zadnje vrijeme :/ i MM-u i Lovri izmjerene temperature u uhu i pazuhu su skoro iste.
Mislim da je ovaj naš ok.
Ali STROGO sam protiv ovog toplomjera pogotovo ako imate u kući "temperatura frika" poput MM-a i taj konstantno mjeri temperaturu i kad treba i kad ne treba...stoga, radi svojeg zdravlja, toplo preporučam: Ne kupiti ga!![]()
Ni mi nismo nešto zadovoljni s našim.
Navodno postoje neki digitalni toplomjeri koji se prislone na čelo, izgledaju kao ovi za uho :/
..jedna cura s foruma mi je preko PP ponudila toplomjer za prodati..-ali sam greškom jednom izbrisala sve poruke....-pa da joj se ovako samo zahvalim da ne treba....
![]()
Nama je pedijatrica rekla da su ti toplomjeri nepouzdani jer je maloj djeci teško pravilno položiti ga u uho.
Mi smo kupili pedijatrijski toplomjer u Chicco dućanu za 15kn, skroz je tanak i brz pa za nekoliko desetaka sekundi izmjeri temperaturu.
Toplo preporučam - mi imamo dva, jedan za klince drugi za naše psećje zvjeri![]()
mi imamo taj za uho no malo smo ga koristili,jer tonceku nije pasalo,obican isto rijetko ali zato digitalni nam je ok,temperatura je tocna uvijek a toncek je sav vazan kada mjeri jer ceka bip od toplomjera koji oznacuje kraj mjerenja i on ponosno sam otvori kutijicu i spremi ga sam...pametnjakovic mali
braunov, i jako zadovoljna s njime...
upotrebljavam ga vec 7-8 godina na mojih cetvero klinaca...
i mi imamo braunov i odlican je; kikica super suradjuje a vrlo je bitan kut pod kojim onaj siljak ulazi u uho. spasi me nocu kad dezuram nad kikicom radi temperature, zaista je lako izmjeriti. ja mjerim dva puta radi provjere rezultata.