Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Ginekolog u Rijeci

Početno Ginekolog u Rijeci

Pomagajte!
    Ubrzo namjeravam početi planirati trudnoću a kako sam se preselila u Rijeku treba mi pomoć da izaberem pravoga ginekologa po mogućnosti ženskog, privatnog.
    Voli vas Kiki.

preselila na Zdravlje odraslih
    plavaa

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dobrodosla Kiki(riki) :D

Tesko pitanje si postavila.... ja nit sam kod zenskog, nit kod privatnog, ali cujem koga hvale. Npr. doktoricu Kalinic u Strossmayerovoj.

Znam neke koje ne bih preporucila (iz vlastitog neugodnog iskustva), ali o njima i razlozima samo na pp.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Wellcome kikiriki....ja isto nisam ni kod žene, ni kod privatnice....ali čula sam za Dr. Sokolić.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Helou peanuts!

Ja sam iz ZG, ali pitaj Nattie, ona mi je pricala za neku super doc u Rijeci, privatnica.

Sretno s planiranjem bebaca!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam isto čula za dr.Sokolić da je dobra,moja mama ide kod nje.
    Ja idem kod privatnog ali je muški, dr.Oštrić .prije sam išla kod ženske i neznam zašto ali mi se muški čini bolji,kao da oko svega više pazi.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Meni se isto čini da su muški nekako pažljiviji...

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

dorena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imas dr. vlastelica koji radi u RI bolnici na planiranju trudnoce, a inace radi i privatno u poliklinici "katunar" u crikvenici. ja idem kod njega privatno i super mi je.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja sam privatno u poliklinici Medico kod dr. Gorde Olujić-Kabalin i ne bi je menjala nizašta. Stvarno je super!!!!!!
    By the way jedva čekam da je nazovem i kažem za svoj plusić.....ona se raduje kao da mi je mama!!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I ja idem kod dr Vlastelića ali ne privatno nego u bolnicu.....uzmem uputnicu od svoje soc ginićke i ravno kod njega....Preporučam....nije samo dobar liječnik nego i čovjek!!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

medico_ Dr.Olujić Kabalin ili dr.Domika na Zametu

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ja sam kod dr. Kalinic vodila obje trudnoce. Preporucam. Sistem je takav da cijelo vodjenje trudnoce ima jednu cijenu bez obzira na broj pregleda.

Od privatnih mozes pogledati jos i dr. Masovcic. Cure kod njega su zadovoljne.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj NATTIE2 prvotno napisa
    Ja sam privatno u poliklinici Medico kod dr. Gorde Olujić-Kabalin i ne bi je menjala nizašta. Stvarno je super!!!!!!
    By the way jedva čekam da je nazovem i kažem za svoj plusić.....ona se raduje kao da mi je mama!!!!!
    Ja sam svoje trudnoce kontrolirala kod Dr. Olujic kad sam bila dole preko ljeta. Super ju je Nattie2 ovdje opisala. Stvarno je divna. Covjek i pol. Sve same pohvale za nju imam. Cak mi je dala i svoj broj telefona kod kuce ako mi sta zatreba. Ma divna je i nikad nisam upoznala bilo koje doktora opcenito da ima toliko ljubavi u sebi prema svojim pacijentima. Ja je od srca preporucujem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •