Pomagajte!
Ubrzo namjeravam početi planirati trudnoću a kako sam se preselila u Rijeku treba mi pomoć da izaberem pravoga ginekologa po mogućnosti ženskog, privatnog.
Voli vas Kiki.
preselila na Zdravlje odraslih
plavaa
Pomagajte!
Ubrzo namjeravam početi planirati trudnoću a kako sam se preselila u Rijeku treba mi pomoć da izaberem pravoga ginekologa po mogućnosti ženskog, privatnog.
Voli vas Kiki.
preselila na Zdravlje odraslih
plavaa
Dobrodosla Kiki(riki) :D
Tesko pitanje si postavila.... ja nit sam kod zenskog, nit kod privatnog, ali cujem koga hvale. Npr. doktoricu Kalinic u Strossmayerovoj.
Znam neke koje ne bih preporucila (iz vlastitog neugodnog iskustva), ali o njima i razlozima samo na pp.
Wellcome kikiriki....ja isto nisam ni kod žene, ni kod privatnice....ali čula sam za Dr. Sokolić.
Helou peanuts!![]()
Ja sam iz ZG, ali pitaj Nattie, ona mi je pricala za neku super doc u Rijeci, privatnica.
Sretno s planiranjem bebaca!![]()
ja sam isto čula za dr.Sokolić da je dobra,moja mama ide kod nje.
Ja idem kod privatnog ali je muški, dr.Oštrić .prije sam išla kod ženske i neznam zašto ali mi se muški čini bolji,kao da oko svega više pazi.
Meni se isto čini da su muški nekako pažljiviji...
imas dr. vlastelica koji radi u RI bolnici na planiranju trudnoce, a inace radi i privatno u poliklinici "katunar" u crikvenici. ja idem kod njega privatno i super mi je.
Ja sam privatno u poliklinici Medico kod dr. Gorde Olujić-Kabalin i ne bi je menjala nizašta. Stvarno je super!!!!!!
By the way jedva čekam da je nazovem i kažem za svoj plusić.....ona se raduje kao da mi je mama!!!!!
I ja idem kod dr Vlastelića ali ne privatno nego u bolnicu.....uzmem uputnicu od svoje soc ginićke i ravno kod njega....Preporučam....nije samo dobar liječnik nego i čovjek!!!
medico_ Dr.Olujić Kabalin ili dr.Domika na Zametu
Ja sam kod dr. Kalinic vodila obje trudnoce. Preporucam. Sistem je takav da cijelo vodjenje trudnoce ima jednu cijenu bez obzira na broj pregleda.
Od privatnih mozes pogledati jos i dr. Masovcic. Cure kod njega su zadovoljne.
Ja sam svoje trudnoce kontrolirala kod Dr. Olujic kad sam bila dole preko ljeta. Super ju je Nattie2 ovdje opisala. Stvarno je divna. Covjek i pol. Sve same pohvale za nju imam. Cak mi je dala i svoj broj telefona kod kuce ako mi sta zatreba. Ma divna je i nikad nisam upoznala bilo koje doktora opcenito da ima toliko ljubavi u sebi prema svojim pacijentima. Ja je od srca preporucujem.NATTIE2 prvotno napisa