Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Carski i temperatura

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Carski i temperatura

Zena mi je prije dva dana stigla doma. Imala je carski prije 9 dana.
    Trenutno je na klavocinima koje je dobila jos u bolnici, sve ukupno trajanje terapije 4 dana (jos danas i sutra, no tableta ima za jos 5 dana, sad piti ili ne piti do kraja tableta, pitanje je sad).
    Problem je sto ima temperaturu izmedju 37.3 i 38.3 ...

Istina nesto joj je nos zacepljen i malo osjeca sinuse (nos joj je bio zacepljen i prije poroda).
    Ima li tko kakvih iskustva, jel da panicarimo ili da pricekamo jos koji dan?
    Taman su istvari s dojenjem krenule ... kad eto ti ga na.

Inace sve ostalo OK!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Miljac možda bi bilo dobro kontaktirati bolnicu u kojoj je rodila i po potrebi otići tamo

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Iz kojeg razloga je dobila klavocin?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Re: Carski i temperatura

Citiraj Miljac prvotno napisa
    Zena mi je prije dva dana stigla doma. Imala je carski prije 9 dana.
    Trenutno je na klavocinima koje je dobila jos u bolnici, sve ukupno trajanje terapije 4 dana (jos danas i sutra, no tableta ima za jos 5 dana, sad piti ili ne piti do kraja tableta, pitanje je sad).
    Problem je sto ima temperaturu izmedju 37.3 i 38.3 ...
    i ja sam nakon carskog bila na klavocinu i stalno sam dobivala temperaturu. Pila sam ih punih osam dana od poroda. Još dok sam bila u bolnici pitala sam doktora za tu fibru i on je rekao da je do 38 sve normalno. Meni je to bilo malo :? , ali tako je rekao. Ni ja ne znam zasto sam dobila klavocin, ali ostale ženske nisu.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    Iz kojeg razloga je dobila klavocin?
    Kad bi to znali, bilo bi to lijepo ... i pise na otpusnom pismu samo cetiri dana, na u apoteci smo dobili kutiju za 7 dana, pa sad neznamo sto ciniti.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Citiraj sbuczkow prvotno napisa
    i ja sam nakon carskog bila na klavocinu i stalno sam dobivala temperaturu. Pila sam ih punih osam dana od poroda. Još dok sam bila u bolnici pitala sam doktora za tu fibru i on je rekao da je do 38 sve normalno. Meni je to bilo malo :? , ali tako je rekao. Ni ja ne znam zasto sam dobila klavocin, ali ostale ženske nisu.
    Koliko dugo je trajala ta temperatura?
    Jesi li dojila pod klavocionom?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja znam da se antibiotici nakon carskog daju kad se sumnja na neku infekciju...jel su joj vadili crp?ja bih na tvojem mjestu nazvala doca i objasnila situaciju jel ovak možemo nagađati

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sqm dojila i pod jako teškim antibioticima jel sam dobila blagoslov od pedijatra i doktora

Datum pristupanja
    Jun 2006

Koliko dugo je trajala ta temperatura?
    Jesi li dojila pod klavocionom?
    Dok sam bila u bolnici sigurno jedno 7- 8 dana, a kasnije sam se prehladila pa sam imala opet neku laganu 37. Dojila sam, rekli da ne smeta. I to je bila neka konjska doza od 1000mg. Ma cijela sam se raspala nakon tog carskog.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja znam da se antibiotici nakon carskog daju kad se sumnja na neku infekciju...jel su joj vadili crp?ja bih na tvojem mjestu nazvala doca i objasnila situaciju jel ovak možemo nagađati
    Kaže u otpusnom da je CRP 71

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

da, to su i meni rekli, iako ne znam kako oni uopće skuže infekciju ako ne vade mokraću i sl? Što je taj crp?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

znači da ima neki upalni proces u sebi pa stvarno da poludiš...najlakše je bez riječi dati antibiotik i bok ......kakav joj je trbuh iznad reza?jel vrući?jel boli na dodir?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

znači da ima neki upalni proces u sebi pa stvarno da poludiš...najlakše je bez riječi dati antibiotik i bok ......kakav joj je trbuh iznad reza?jel vrući?jel boli na dodir?
    Meni je takav :? :? :? Skoro tri tjedna nakon operacije, i još mi se upalio jedan šav a oni rekli da je to sve u redu???

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

C-reaktivni protein prikazuje upalni proces u tijelu i vadi se iz krvi

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja sam imala neugodno iskustvo ali nebih sad o njemu.....nadam se da će se javiti još koja carica

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ali nakon carskog ili prije? Jer meni poslije cara nisu vadili krv..

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ja za koju minutu palim doma pa se javim još navečer kad ću pogledati koji sam ja imala crp

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ali nakon carskog ili prije? Jer meni poslije cara nisu vadili krv..
    nakon carskog su mi vadili krvi svaki dan do dok crp nijre bio ful mali i onda sam mogla doma

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

S desne strane reza je malkice vruc i boli na dodir, al nije velika povrsina (veca povrsina gdje je toplo, manja gdje boli).
    Meni rez izgleda OK, ali ja nisam doc.
    :/

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

hm :/

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

S desne strane reza je malkice vruc i boli na dodir, al nije velika povrsina (veca povrsina gdje je toplo, manja gdje boli).
    Mene još uvijek boli cijeli trbuh iznad reza sve do pupka, nju ne? I teško mi je udahnuti.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mene još uvijek boli cijeli trbuh iznad reza sve do pupka, nju ne? I teško mi je udahnuti.
    Nju ne boli trbuh, moze normalno udahnuti, jedno je boli taj desni dio onako od reza do kuka kad ustaje, pa trbuh malo pridrzava sa rukama, onda joj je lakse, ali to samo kod dizanja i prvih par koraka.
    Ali bas smo mjerili temp je 38.3

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima li poteskoce kod mokrenja?

sto su u bolnici rekli, zasto je dobila antibiotik?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Meni je takav :? :? :? Skoro tri tjedna nakon operacije, i još mi se upalio jedan šav a oni rekli da je to sve u redu???
    Mi smo došli iz bolnice SD.
    Jesi isla mozda naknadno na pregled?
    Imas li temperaturu?
    Nama pada mrak na oci pri pomisli da bi morala ponovo tamo na nekoliko dana s bebicom.
    Mogao bi nazati doc-a sutra (valjda onog s otpusnog pisma :? ) da pitam kako i sto dalje, iako pretpostavljam da ce oni reci: dodjite da pogledamo. Iako ih se hrpa izmjenila prije odlaska, svi su gledali ranu i rekli: to je dobro.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    ima li poteskoce kod mokrenja?

sto su u bolnici rekli, zasto je dobila antibiotik?
    Nisu nista rekli, pretpostavljamo da zato jer je imala upaljene cike.
    Pa veli da jedino pred kraj mokrenja ima osjecaj da mora stisnuti pa ju onda malkice zaboli.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A jel ti suprugu bole odredjeni dijelovi dojke? Ili da ima neku crvenu fleku na dojci? Da li neki dijelovi poprilicno bole na dodir?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Jesi isla mozda naknadno na pregled?
    Imas li temperaturu?
    Nama pada mrak na oci pri pomisli da bi morala ponovo tamo na nekoliko dana s bebicom.
    Mogao bi nazati doc-a sutra (valjda onog s otpusnog pisma :? ) da pitam kako i sto dalje, iako pretpostavljam da ce oni reci: dodjite da pogledamo. Iako ih se hrpa izmjenila prije odlaska, svi su gledali ranu i rekli: to je dobro.
    Nisam išla na pregled, patronažna mi je pregledala šavove i rekla da je jedan upaljen i da špricam i stavljam obloge od Octenisepta. MIslim da nemam temperaturu, barem nisam osjetila kao da je imam. Ali mene stvarno dosta boli sve iznad reza. Možda bi bilo bolje da nazove svog ginekologa, ja ću to sutra napraviti, ionako mora kod njega na pregled. A bolnicu mi nemoj ni spominjati... još s bebom... I meni su svi rekli: to je dobro.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Miljac, mislim da je najbolje da ti zena nazove SOS telefon, da budete sigurni da nije temperatura zbog dojki (ako je vec zbog toga i dobila antibiotike, moglo bi biti lako da je opet to uzrok).

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

kako ste mi carice?

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kako ste mi carice?
    Po noci zena nije imala temperaturu (ispod 37)!
    :D

Sad je oko 37.5, bez skidanja sa lijekovima....

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja ne bih odgadjala s odlaskom kod doktora s temperaturom nakon carskog, a ni nakon vaginalnog.

Moja frendica je isto tak mislila da je neka gripa, pa zbog toga ima temp. - na kraju ipak otisla kod dr. i skoro dosla do sepse :shock:

Ne zelim strasiti bezveze, al zasto je problem otici do doktora :?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Miljac temperatura nije za zezati se. Nesto je uzrokuje i mora se sto prije otkloniti uzrok.

Nisi mi odgovorio na pitanja koja sam ti postavila prije.

Iskreno se nadam da je samo problem s dojkama i da nije nista ozbiljnije. No da bi znali da li je ili nije problem s dojkama, treba nam neka info.

Ukoliko problem nije s dojkama, zena bi ti se HITNO trebala javiti doktoru!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa
    Miljac temperatura nije za zezati se. Nesto je uzrokuje i mora se sto prije otkloniti uzrok.

Nisi mi odgovorio na pitanja koja sam ti postavila prije.

Iskreno se nadam da je samo problem s dojkama i da nije nista ozbiljnije. No da bi znali da li je ili nije problem s dojkama, treba nam neka info.

Ukoliko problem nije s dojkama, zena bi ti se HITNO trebala javiti doktoru!
    Jel do istih onih koji su je s istom temperaturom otpustili iz bolnice i rekli da je sve OK?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

kako ste mi carice?
    Evo ja bila danas kod ginekologa. Kaže da je neki blagi upalni proces, očito reakcija na neki končić. :? A šta končić radi unutra to ja ne znam. Uglavnom, rekao je da izgleda zasada ok i da neće prčkati po tome, da samo pratim kako to izgleda...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

miljac kako je gospođa?
    szbuckow kaj da ti velim...bitno je da si otišla i da je rekao da je sve ok...prati i javljaj situaciju

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

miljac kako je gospođa?
    szbuckow kaj da ti velim...bitno je da si otišla i da je rekao da je sve ok...prati i javljaj situaciju
    Danas je najveća temperatura bila 37.1 .. dakle za sada skoro pa super ...
    :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •