Ja mislim da ga je bolje popeglati,meni djeluje malo cvrsci.
Jedino sam jako bila tuzna kada sam ga oprala,pustija mi je boju i sad mi je nekako "ispran" .Malo mi je zao sve te boje koja se isprala,ali mi svoj sling svejedno puno volimo.
Sto se tice nosenja,na boku nam je jako lijepo i tezinu bebe niti malo ne osjecam,ali ja nekako najvise preferiram onaj buda polozaj,jer mi Kira iz tog polozaja sve lijepo vidi,a i ruke su mi onda skroz slobodne.Jedino se pitam,da li bebi u tom polozaju trnu nogice?
Mislim(predpostavljam),njoj je skroz udobno,i otkada se tako nosamo niti jedan put se nije pobunila da joj je recimo neudobno ili nesto tako.Predpostavljam da bi se bunila.Nerviraju me ljudi s komentarima i pitanjima tipaA KAKO SI JE TO SKVRICLA UNUTRA ili GDJE SU JOJ NOGE ili ZAR JOJ NIJE NEUDOBNO ?Znam,na jedno uvo uslo,na drugo izaslo!
E da i kako je nosati u slinacu kada mi zaspe?Ima skoro 8 mj i prevelika mi je za kolijevku.Danas mi je zaspala u "budi" pa sam joj cijelim putem morala drzati glavicu rukom ispod vrata da ne lupa okolo.
Ma bitno je da nam je lijepo,otkako sam ga nabavila nema vise problema tipa da s kolicima ne mogu proci trotoarom jer je zakrcen parkiranim autima pa se onda moramo spustati na cestu,nema vise guranja po guzvama ili nezgodnih ulazaka u male ducane ili penjanja i spustanja skalama u robnim kucama i sl.