Znam da ima puno topica o pocetku dohrane, ali meni treba par konkretnih savjeta;
1. Je li se moze zapoceti samo s palentom s malo mm? I je li se mora nuzno dati u toku dana ili moze i navecer?
2. Moze li se palenta dati odmah s rizinim mlijekom, ili se i riz. ml. treba posebno uvesti?
3. U biti se dvoumim izmedju palente i prosenih/rizinih pahuljica. Pretpostavljam da je svejedno? :/
Ako pocenem s prosenim/rizinim pah. kako ih spremiti?
Za mame iz Zd, gdje ima kupiti Milupine riz. pahuljice? (u DMu ih nisam nasla).
Ja se ispricavam ako sve ponavljam, ali bi mi odg. na ova pitanja bas pomogla.
Poslije kad uvedemo i povrce, biti ce puno lakse!
Thx![]()

Odgovori s citatom
. Imaju ti one upute za pripremanje, ali sa AD, a ti ih ljepo složi sa svojim mljekecom i tako ti bude bebica najsretnija. A ako ima kakav skok nemoj ga riješavati uvođenjem hrane jer sa uvođenjem treba početi polako, dan za danom povećavati broj žličica tako da se beba lagano upoznava sa novim načinom prehrane. Evo moja E polako papa dva obroka, ali nikad nema strpljenja najesti se do kraja pa uvijek ide poslije žličice obavezno cica, a gle osam mjeseci smo prošle. Lijepo počnite polagano sa i sa puuuno ljubavi, strpljenja i naravno bez nekakvog forsiranja.
. zato, idemo svi napraviti mali vrt
Nase dojenje se svodi na svako nezadovoljstvo,umor...na zahtjev...tako da mi nekako nemamo neku veliku glad kada je mamino mlijeko u blizini non- stop.