-
Ja nisam ni kužila da imam problema sa sinusima...3-4 puta godišnje pokupim jače prehlade, prođe ok, bez neke temperature....sve do ovog ljeta kada su mi se sinusi tako začepili....unutra se sve zablokiralo, zacementiralo...nos uopće nije curio, kašlja niotkud, a glava ne da boli.....pred eksploziju....kulminiralo je time da 2 tjedna nisam osjetila ni šta jedem ni šta pijem, ni mirise ni smradove.....ne biš vjerovala kakav je to užas...udara na psihu....doktorica mi je dala Sumamed i rekla da jedino česta inhalacija može pomoći.....što više i duže...obavezno prije nakapati fiziološku...i poslije naravno.
Borna isto ima problema sa sinusima, bio je na čoku, to mu je pomoglo ali samo kratko...sada mu je opet sve puno, a bio je prije par mjeseci...isto mu najviše pomaže inhalacija....
Najnovije je da mi je teta u vrtiću rekla da misli da Niko ima problema sa sinusima jer ujutro dođe dosta natečenih okica i podočnjaka.... :/ :/ :/
Ja tu natečenost gledam kao na genetiku...mislim, vidjela si i mene i Bornu...kao brat i sestra po podočnjacima...
Malo sam skrenula s teme, sorry
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma