Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 140

Tema: MPO zakon-nešto se kuha-link na izjavu m. Ljubičića za RTL

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, (da sad ne nabrajam nickove), ajmo usmjeriti ovu svu silnu energiju u nešto kostruktivno.

po ne znam koji puta pozivamo na konkretne prijedloge, akcije, informacije (poput: tko je točno u bioetičkom povjerenstvu...)

ako je zaista u pitanju izglasavanje talijanskog modela zakona o MPO, trebalo bi osvijestiti sve one koje se taj zakon i tiče, sve njihove bliže i daljnje, treba javno progovoriti, pričati, pitati.

već pune tri godine šačica ENTUZIJASTICA (egemama, gost1, lara01, casper, eowyn, pituljica, danči, rvukovi2, marči..) pokušava promijeniti zakon, promijeniti opći stav o MPO...[/b]

puf, do kuda smo stigle....eto nam ....ni do nikuda....nema ciljanog generalnog krivca, općenito je krivo društvo i društveni stav prema MPO

i sad ni sama ne znam što sam ovim postom htjela reći...valjda..samo...uključite se što konstruktivnije!

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo ja ću se nadovezati na marčin post-molimo sve vas koji čitate forum, a koji možda imate informaciju o tome tko je u bioetičkom povjerenstvu da nam javite na mail ili pp.

Država je mala, kod nas se tajne teško zadržavaju, a nama je ova informacija neprocjenjiva da možemo djelovati dalje.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a ja mislila da to je konstruktivno - saznati tko je u povjerenstvu pa im pisati pisma sa stvarnim pricama i znanstvenim cinjenicama... apelirati na jednu ljudsku stranu onih koji nam kroje sudbine...

ja u svojem obiteljskom krugu itekako educiram - npr. moju mamu, koja ide svaki dan na misu, pa se oko pitanja MPO savjetovala i s paterom Bosancicem (koji se slatko nasmijao na to kad mu je ona objasnjavala sto ona zna o IVFu, da se spermicu kod ICSIja odreze repic ) - ali pitam se da li je to dovoljno? Npr. u Italiji, zakon je donesen unatoc tome sto je vecina javnog mijenja bio protiv onoga samo 3 stanice oplodjene, sve se moraju vratiti.

Svakako je neophodno glasati se preko medija, ali kako? Svakako mislim da bi trebalo ispricati osobne price jer to je najbolji nacin da se dobiju simpatije - progovoriti o tome kako nas je neplodnost promijenila, koliko smo toga prosle, kako je tesko ili lagano bilo doci do uspjeha, kako je sredina reagirala na MPO. Evo, ja bih dala prijedlog da takve price skupljamo na forumu i da kontaktiramo npr. zenske casopise gdje bi se to moglo objaviti za siru javnost. Znam da postoje price na forumu, i na svaku se rascmoljim, ali one su namijenjene nama, s naglaskom mozda na detalje lijecenja, a ne u svrhu senzibiliziranja javnosti. I price bez zavrsetka, price zena u postupku, nade, strahove, sve, takve bi isto trebalo skupljati na jednom mjestu, jer mi imamo samo to - nas glas, nase iskustvo.

Pokusavam smisliti nesto sto ne kosta puno - npr obicno stampanje letaka je dosta skupo, zar ne? - a demonstracije tesko organizirati - i nesto sto ce iskoristiti nasu prednost toga da nas ima dosta na forumu, neki kolaborativni proces kao Wikipedia. Internet je nasa jaka strana. Ideje?

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pino naravno da je tvoj prijedlog konstruktivan, ti si nam stalni izvor dragocjenih činjenica, od tebe konkretno znamo kako to izgleda vani u SAD, kako to izgleda u Italiji.

možemo iskoristiti te osobne priče, teško je o tome govoriti znamo, otkrvati svoju intimu cijeloj državi.

za prosvjede još nije sazrelo vrijeme-revolt mora biti žešći-zato nam sve ovo i spremaju u tajnosti da se ne stignemo ni izrevoltirati.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo Odluke o formiranju povjerenstva:

http://www.poslovniforum.hr/zakoni/zdr004.asp

Evo rasprave s foruma.hr vezano za novi prijedlog zakona, topic "Užasan prijedlog zakona o oplodnji - akcija?", ali iz 2005.-te (tad nisam forumirala pa vam je ovo već sve vjerojatno poznato). Na forumu.hr isto se raspravlja o neplodnosti, ne znam jesu li oni koji su pejstali tamo i ovdje iste osobe s različitim nickovima, ali evo pejstam dolje link:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=84930

U članku na tom topicu na forumu HR, ali iz 2005.-te spominje se sličan prijedlog kao i sad i radna skupina Nacionalnoga bioetičkog povjerenstva za medicinu, koju vodi predstojnik Zavoda za onkološku ginekologiju bolnice u Petrovoj doc. dr. Ante Ćorušić i da to povjerenstvo ima 20 članova.

Vjerojatno bi se informacija mogla dobiti i službenim dopisom na, pretpostavljam, Ministarstvo zdravstva pa ev. senzibilizirati javnost ako bude nemoguće dobiti takvu informaciju.

A propos priča... Ja sam uvijek za jer osobna priča prodaje i temu i zanimljiva je itd.... Samo, nisam sigurna bi li se osobno toliko osokolila da izlazim sa svojom mukom i slikom po novinama... Tko zna... Tu isto treba paziti.. Mislim, koji put mi se čini da npr. moje putešestvije baš isto nije "reklama" za MPO i da bi outsideri rekli "pa eto, vidiš, što se time ljudi bave", ali s druge strane treba pokazati i tu stranu, ne samo uspjehe jer će onda javnost mislit da je to piece of cake i da će moći tako s 3 stanice, šta ćeš više.. Ne znam, nisam pametna... Evo malo "nabacujem" ideje... Možda bi bilo najbolje da se javnosti pokaže primjer nekoga tko je uz puno muke na kraju uspio... .Ne znam...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma ja nekako mislim da bi fokus trebao biti na zdravstvenoj opasnosti za žene i nerođenu djecu i po meni još većim gužvama i kaosu u iovako opterećenim klinikama tj. da to de facto znači ukidanje nekog normalnog MPO-a u Hrvatskoj... Iako, za to bi trebalo pridobit nekog od MPO doktora... Tj. ne samo da pacijenti vrište. Eh sad, koliko je to izvedivo u našoj domaji, ne znam. Znači - malo osobnih priča (tko je hrabar) s naglaskom da to zna bit dugotrajno i da je iovako uspješnost samo 30%, malo MPO-ovaca itd...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da, to ja malo u refulima, kao i uobičajeno . Mene muči što se zasad s kao pro-naše perspektive u medijima spominju kao problem samo bankama sperme i donacija spermija i jajnih stanica. Tj. ne spominje se uopće ono što se ipak odnosi po meni na "većinu" MPO korisnika, a to je taj dio o 3 jajne stanice - tj. "bacanje" teškom mukom dobivenih stanica u stimulaciji nakon što žena odčeka godinu dana na stimulirani postupak koji je nekim ženama jedina šansa i koji jedini ima uspješnost 30%, pa nemogućnost krioprezervacije embrija itd... S naglaskom da se taj konzervativniji talijanski model koristi u velikoj manjini zemalja, da javnost ne misli da je to podjela vani 50-50%.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Imenovani članovi Bioetičkog povjerenstva za medicinu 2004.

prof. dr. sc. NIKO ZURAK
    prof. dr. sc. IVAN BAKRAN
    prof. dr. sc. DAVOR BEGOVIĆ
    prof. dr. sc. BISERKA BELICZA
    prof. dr. sc. ZDENKO BIĐIN
    prof. dr. sc. NADA MIHELČIĆ ČIKEŠ
    doc. dr. sc. ANTE ĆORUŠIĆ
    prof. dr. sc. GORAN DODIG
    prof. dr. sc. ANICA JUŠIĆ
    prof. dr. sc. LJILJANA KOSTOVIĆ KNEŽEVIĆ
    prof. dr. sc. ŠPIRO MARASOVIĆ
    prof. dr. sc. ZVONIMIR MAREKOVIĆ
    doc. dr. sc. JASENKA MARKELJEVIĆ
    prof. dr. sc. DAVOR MILIČIĆ
    dr. sc. VLATKO PEJŠA
    prof. dr. sc. VALENTIN POZAIĆ
    prof. dr. sc. MIRJANA SABLJAR MATOVINOVIĆ
    dr. sc. MARY SOPTA
    prof. dr. sc. DAVOR STRINOVIĆ
    prof. dr. sc. ZVONIMIR ŠEPAROVIĆ

2005. su razriješeni Biserka Belitza, Valentin Pozaić i Niko Zurak, a umjesto njih imenovani :

prof. dr. sc. VIDA DEMARIN
    dr. sc. DUBRAVKA ŠIMONOVIĆ
    prof. dr. sc. TONČI MATULIĆ

svi ovi podaci postoje u Narodnim novinama i na njihovom su službenom webu

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

http://www.nn.hr/sluzbeni-list/sluzbeni/index.asp

odete na pretraživanje, kolumna "u tekstu" i ukucate "bioetičkog povjerenstva" - dakle ništa nije tajno

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gle mi imamo informaciju pujice da je nedavno imenovano novo povjerenstvo-tj. da je staro razrješeno i da to novo ima zabranu javnog istupanja, a da je sastavljeno upravo radi ovog zakona koji je u pripremi.

Puno ti hvala za info.

S ove liste koju si ti stavila sigurni smo samo da je jedan član ostao isti. :?

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A što se tiče nespominjanja u medijima ničeg drugog osim praznih banki sperme-razlog je taj što ministar pred kamerama neće dati izjavu o konkretnom.
    Trenutno se još niti jedan profi novinar nije pozabavio problemom koji zna o čemu se radi. Mi doslovno moramo učiti ove mlade novinare u čemu je problem i onda te isjeku iz priloga.

Treba nam Latin!!!-još se sitaucija nije dovoljno zaoštrila da netko njegovog ranga preuzme inicijativu.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj rvukovi2 prvotno napisa
    Trenutno se još niti jedan profi novinar nije pozabavio problemom koji zna o čemu se radi. Mi doslovno moramo učiti ove mlade novinare u čemu je problem i onda te isjeku iz priloga.

Treba nam Latin!!!-još se sitaucija nije dovoljno zaoštrila da netko njegovog ranga preuzme inicijativu.
    koliko je tko profi....relatvna stvar, latin ne radi svoje priloge sam, ima grupu novinara koji mu rade priloge...ponovno apeliram na krešu volerevića....rvukovi2 mislim da bi zbilja s njim trebalo razgovarati!!!! kuži problematiku!

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gle razgovarala sam jutros s onom novinarkom--znaš kojom-prilog za djh ide tek sljedeći tjedan jer Mittermayer ne želi doći u studio, ja mogu razgovarati s Krešom, to nije uopće problem-no koliko znam novinari nisu samostalni i ovise o uredniku, budemo se razgovarale ja i ti o tome da sad ne širim raspravu na forumu

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Vidim da ste vi već konstruktivne.
    Ja vam baš htjela predložiti da se možda podijelimo u grupe s raznim zadacima, npr. grupa koja će biti zadužena za novinare i senzibiliziranje javnosti (dobro, tu smo svi pozvani sa svojim pričama); grupa koja će kontaktirati (gnjaviti) ministarstvo zdravstva dopisima, pozivima, pratiti što se kod njih kuha; grupa koja će pretraživati radove, statistike itd., tj. skupljati činjenice koje će nam trebati za dokazivanje koliko je ovaj prijedlog zakona zaista loš (Pino je tu, a i drugdje, već puno učinila)... I naravno, treba nam vođa 8) , tj. osoba/e koje će sve to koordinirati.

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovako: svaka pomoć je dobrodošla naravno.

Voditelja MPO projekta unutar Udruge imamo, to je egemama.

Mi smo ostale logistika i imamo podijeljene zadatke.

Ono što od vas trebamo je da kad vas zamolimo za konkretnu pomoć da nam budete na raspolaganju.

Svi dopisi idu sa rodinog maila i faxa jer se sve stvari u ime Udruge moraju pisati na udružnom memorandumu i tako slati.

Ovdje možete na ovom topicu napraviti popis ljudi na koje još dodtano možemo računati kad obim posla prevagne naše mogućnosti.
    Znači Pčelice na tebe možemo računati?

Evo stavljam Pčelicu na popis, a svaka sljedeća osoba nek na post ukopira njeno ime i doda svoje pa tako redom.

I hvala curke

Pčelica Mara

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se stavljam na raspolaganje makar stvarno ne znam koliko ću biti korisna s obzirom da uskoro idem na duže vrijeme u bolnicu.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo i ine33 mene na poolu potencijalnih pomagača, i ja se nadam u bolnicu skoro (u 4.-me). Ne znam još koristiti quote, kad uhvatim malo vremena naučit ću.

Znači ovako:

Pčelica Mara
    ina33

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pčelica Mara
    Snješka

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pčelica Mara
    Snješka
    ina33

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

OK. Tako sam i mislila, da sve ide iz središnjice, dopisi na memorandumu, a mi radimo što nam se kaže
    Naravno, na mene možete računati.
    Rvukovi, imaš pp.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pčelica Mara
    Snješka
    ina33
    talia7

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pčelica Mara
    Snješka
    ina33
    talia7
    AnjaRijeka

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Pčelica Mara
    Snješka
    ina33
    talia7
    AnjaRijeka
    Luce st

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Neznam koliko se može ići individualnim pristupom na članove povjerenstva. Od imena sa popisa povjerenstva jedino mi je poznato dr.sc. Mary Sopta. Koliko ja znam ona radi na Institut Ruđer Bošković (mislim da se bavi genetikom), bila je par puta na televiziji. Neznam kakvi su njezini stavovi o MPO, ali ako se dobro sjećam doselila se iz Kanade i možda ima malo liberalnije stavove od nekih drugih članova povjerenstva.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uh, nisam sigurna da bi joj to bio razlog da bi bila liberalnija. Mojih par primjera iz života pokazuje suprotno - povratak tradicionalnim vrijednostima kao motiv povratka...

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ma je nikad neznaš...

Ako nekog zanima čime se članovi povjerenstva bave ,može doći do podatka o njihovom znanstvenom radu na stranici na kojoj su upisani radovi svih HR znanstvenika:
    http://bib.irb.hr/

Ide se na jednostavno pretraživanje - autorsko pretraživanje i ...
    Po tome se može vidjeti iz kojih institucija dolaze ti ljudi tj. koliko je crkva zastupljena u povjerenstvu.

Ako želite mogu za sve izvaditi instituciju, znanstveno područje i kontakt mail i adresu

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pčelica Mara
    Snješka
    ina33
    talia7
    AnjaRijeka
    Luce st
    pino

Jucer sam googlala clanove povjerenstva, samo nisam sve uspjela, dosla sam tek do Dodiga, dakle:

Niko Zurak - prof. neurologije i medicinske etike - pisao o eutanaziji
    Ivan Bakran - eticko povjerenstvo KBC Zagreb - Terry Schiavo slucaj - hotimicno ubojstvo...
    Davor Begovic - ZAVOD ZA GENETIKU I BOLESTI METABOLIZMA, Rebro (vodi genetsko savjetovanje)
    Biserka Belicza - Povijest medicine u Hrvatskoj - radila na zakonu o pravima pacijenata
    Zdenko Bidjin - Zavod za bolesti peradi, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
    Nada Mihelčić-Čikeš, dr.med., izvanredni profesor interne medicine, dekanica Medicinskog fakulteta
    Klinika za reumatologiju, KBC Rebro, Kišpatićeva 12, 10 000. Zagreb, Telefon: ++385 1 23 88 300, E-mail: ncikes@mamef.mef.hr
    Ante Čorušić
    Adresa: Klinika za ženske bolesti i porode, Petrova 13
    Telefon: (+385) 01 4604654
    Konzultacije: UTORAK 13,00 -14,00
    e-mail: ante.corusic@zg.tel.hr
    poznat po izjavi da mu se heterologna oplodnja gadi
    Goran Dodig, Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu
    predstojnik Klinike za psihijatriju Kliničke bolnice Split
    bio je u politici - nositelj liste za HRVATSKI PROLJEĆARI - HP
    pisao o PTSP
    bio u komisiji koja je birala program spolnog odgoja za srednje skole
    dao glas za program udruge Grozd

Ja cu se potruditi napisati svoju pricu za siru javnost - meni je lakse jer nisam u HR...

Btw, bas sam citala sto se tice programa spolnog odgoja (kad sam googlirala Dodiga) - imali su povjerenstvo od "struke" koje je trebalo odabrati program - odabrali su onaj koji nije bio od udruge Grozd, tijesnom vecinom - i znate sto je vlada napravila - totalno ih je ignorirala!!! Znaci, ako povjerenstvo izglasa nesto sto se vladi ne svidja, vlada je ta koja ce zapravo odluciti. Povjerenstvo je samo smokvin list.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Za Dodiga znam da ovo gore štima jer je liječio jednog člana moje obitelji (psihijatar). On bi se mogao prije okarakterizirati kao konzervativan nego kao liberalan.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bakran, čikeš, i zurak -koliko znam (nadam se da se ništa nije promijenilo) imaju po nas pozitivan stav o MPO

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Uzdala sam se nekako u Čikeš, već i po opisu funkcije .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marci, rvukovi - ja citam zbrda zdola i od zadnje strane...sto treba konkretno pitati?

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pituljica, znaš gdje ćeš sve pročitati

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A što će Biđin, veterinar, u ovom povjernstvu?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pretpostavljam da je to jedno generalno povjerenstvo, za sva pitanja, pa i za ev. neetičko testiranje na životinjama i sl.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

iako je ovo exercise in futility (ako je ovo povjerenstvo razrjeseno, a novo je tajno), cisto da vidimo cime se clanovi bioetickog povjerenstva bave:

izgleda da nitko nije bas strucnjak za MPO:

NIKO ZURAK neurolog
    IVAN BAKRAN specijalist internist
    DAVOR BEGOVIC genetsko savjetovanje
    BISERKA BELICZA povijest medicine, etika
    ZDENKO BI

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Apsolutno - you have a point there. Ovo je jedno opće povjerenstvo za sva pitanja. Morali bi konzultirati, što reče i ministar, struku - ili da netko bude u tom povjerenstvu ili da ih se konzultira. Ali, koliko vidim, od hrvatskih MPO-ovaca (koliko ih može biti - 15-tak?) većina ne istupa po novinama itd. A bojim se da novo povjerenstvo neće baš uključivati struku. Mislim, da su je konzultirali, nema MPO-ovca koji bi rekao da se to može tako radit tj. zakonom propisat kao svima rješenje. Bilo bi puno ozbiljnije kad bi i oni digli glas i rekli što oni o tome misle, a ne samo da se pacijenti bune preko Roda. Pojma nemam kako vezano za to pitanje "dišu". Ako privatnici dignu glas - može im se spočitnuti da se bune zbog izgubljene zarade i propale investicije u uloženu opremu i može biti backlash od Kurjak casea kojim se ovo prethodno povjerenstvo bavilo. Ako "državnjaci" daju svoj stav bilo bi bolje, eh sad, kakva su oni skupina (ako jesu), da li im se da istupati po novinama itd. to je pitanje. Ali, po meni bi to polučilo najveći efekt - miks glasa nekog stručnjaka plus miks glasa iskustva nekog neplodnog para. A ne da se samo Roda buni, a struka ispada u javnosti da šuti.

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Evo cure, tu sam, pa ako treba i u medije, zajedno smo jače ...

Pčelica Mara
    Snješka
    ina33
    talia7
    AnjaRijeka
    Luce st
    pino
    Tigy

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Uzdala sam se nekako u Čikeš, već i po opisu funkcije .
    Bila sam njena pacijentica, ona zna moju MPO priču i preporučila mi je da ne odustajem do uspjeha :D

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A i Davor Begović nam je radio kariogram i imali smo ugodan razgovor s njim.

Zaboravila sam reći da se prof.Čikeš bavi i imunologijom.

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prof. čikeš je internistica

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim da su tu isto fluidne razlike - ja sam bila kod dr. u Rebru zbog reumatskih poteškoća, isto me pratila doktorica kojoj je "titula" internist, a bavi se i imunologijom i reumatologijom. Internisti pokrivaju jedno vrlo široko područje.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pino prvotno napisa
    NADA MIHELCIC CIKES reumatologija (i ostalo)
    .
    Kod nje sam bila više puta kroz 4 godine,na Rebru, radila mi je imunološke pretrage.
    Prvi puta zbog izgubljene trudnoće a drugi puta zbog nekoliko neuspjelih IVF-ova.
    Nismo našli grešku pa mi je preporučila da ne odustajem dok ne uspijem.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo kratko ću, baš sam u nekom nedostatku vremena i nemam vremena čak sve ni čitati...i ne očekujem neko poboljšanje situacije, a i ne znam puno o ovom povjerenstvu o kojem pričate, ali dodajem se na popis, pa ako mogu pomoći u nečemu...

Pčelica Mara
    Snješka
    ina33
    talia7
    AnjaRijeka
    Luce st
    pino
    Tigy
    BHany

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Izašlo danas članak u SLOBODNOJ DALMACIJI. Na vrhu naslovnice - "Skandalozno - dvjesto tisuća građana bit će onemogućeno dobiti dijete - Hrvatska tajno priprema zabranu umjetne oplodnje"

Online izdanje Slobodne je dostupno na internetu tek nakon 12h, a kako je danas nedjelja, možda malo i zakasne. U svakom slučaju link je:

http://www.slobodnadalmacija.hr/

Bravo Rode

:D

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

bravo rode

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo, konačno uhvatila malo vremena da izvadim podatke o članovima povjerenstva.

Prof.dr.sc. NIKO ZURAK; Odjel za neurologiju, Medicinski fakultet, REBRO, Kispatičeva 12, Zagreb, 012421846
    Prof.dr.sc. IVAN BAKRAN; Klinika za unutarnje bolesti, Klinički bolnički centar, Zavod za kliničku farmakologiju, Predsjednik etičkog povjerenstva, Kispatičeva 12, Zagreb, 012388279, ebakran@rebro.mef.hr
    Prof.dr.sc. DAVOR BEGOVIĆ; Zavod za genetiku i bolesti metabolizma, Klinički bolnički centar, Kispaničeva 12, Zagreb, 0123888318, 2388 541, 23888 540
    Prof.dr.sc. BISERKA BELICZA; Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Demetrova 18, Zagreb, 01428491, bbelicza@hazu.hr
    Prof.dr.sc. ZDENKO BI

luce st avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Objavljen članak i na internetu:

http://www.slobodnadalmacija.hr/20070225/novosti02.asp

:D

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

:D Bravo Rode!!!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Odličan članak!!!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Slažem se - odličan članak :D ! I ovaj put je naglasak manje na senzacionalizmu, a najviše na pravoj stvari :D ! Bravo, Rode!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •