iskreno, nemam pojma.
neki dan sam dobila komentar kako su mi se smanjile sise :D
al je...nije vise onako, divljacki. s druge strane, iako sisa oko 4-5 puta tokom noci, budim se s prepunim koje pucaju po savovima. i onda joj dam, pucajucu, eksira (zapravo drugacije ni ne zna, ona iskljucivo eksira, nema gutljaj sim, gutljaj tam). pa bi za 2h ona opet i dam joj istu, al ona vise nije pucajuca i mora se potrudit da dodje do LD. samo sto ne sisa, ne vuce vec drzi u ustima i negoduje, a ja mantram il radim kompresiju da krene. a onda i kad krene (ako mlaz nije divljacki ko kad je prepuna) onda mlatara glavom ko da govori ne.
a ponekad toliko odbija da joj dam onu drugu koja je pucajca, al tad sam svjesna da ne isprazni sisu do kraja i da ne dolazi do masnijeg.
imala je na kontroli sa 6 i pol 6 i pol kila. skoro je udvostrucila porodjajnu (trebala je imat 6800-6900 za to), dobila je uputnicu za kontrolu zeljeza jer, prema pedici, anemija moze biti razlog slabijeg dobivanja na kilazi. nekako se neckam.
lol za krusku!
masa, ja bi za zube rekla da joj izlaze od 3. mjeseca. jos uvijek nisu izasli. nos joj je uvijek bar malo zastopan, od kad je poceo vrtic u 9.mj.
znaci, to su konstante.
nisam vidjela da ima soor.
i skuzila sam da nije uvijek igra.
cak navecer kad se uspavljuje u mraku i sva je umorna, mlatara glavom. kazem, srecom imam elasticne bradavice pa me ne boli.
idnom, moja to radi ili prije nego je podoj zapravo i poceo, jos nije pocela ni gutati ili na samom pocetku, pa ne znam sta bi ju bolilo, a ne mogu skuziti sta joj ne bi bilo po volji, onda kad krene, a ona to radi.

(sala, sala)
Odgovori s citatom