Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: djecji krevetici

tonina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Re: krevetić + madrac

Šta nitko nema nekakvo rješenje?

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

možeš nagurati zamotane ručnike za početak, a kasnije eventualno izrezati spužve ili sašiti male jastučiće za te rupe. samo ne znam koliko ti se to sve isplati....kolko uopće košta novi madrac? neki najobičniji :?

možeš ovaj prodati na burzi, a ti si kupi novi.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Evo danas sam vidjela madrac koji je bio spremljen za mene. On je ustvari vracen u originalan najlon i tako cuvan pa vise nemam nikakvih sumnji. Jos je ostao kod moje mame koja ce ga iznositi na sunce.
    Ali....
    Uvijek to neko ali. Dimenzije krevetica, svih koje smo do sada vidjeli u trgovinama su za madrace 120*60 ili za 140*70. A danas je moj tata mjerio madrac i ispalo je da su dimenzije tog madraca 135*65
    A to je hespo madrac kupljen prosle godine i vjerujem da oni prave standardne dimenzije madraca za djecje krevetice. I otkud sad onda takve brojke, pitam se ja. Koliki krevetic sada kupiti?

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam vidjela u trgovinama i krevetića koji su bili dugi i 128cm i 130cm (i to po nekoliko u istoj trgovini) iako su 120 i 140 najčešći, tako da ne znači da taj krevetić nije bio standardan....pitanje je što je više danas standard..

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ma bas mi je to sve bezveze. Kud su krevetici tako skupi, tu jos izmisljaju i sto razlicitih dimenzija.
    A u Ikeinom katalogu sam vidjela krevetice koji su svi 140*70, znaci oni veci koji se kasnije preinace u otvoreni krevetic, po cijenama od 100 do 150 eura. To je 700 do 1000kn. Kod nas su ti veci po 1500 i 1800kn.
    Samo treba to sve dovuci iz Ikee, bas cu morati izmjeriti szanu li uopce ti veci u nas auto

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo kupili krevetić u oglasniku za 400 kn skupa sa madracom, antialergijskim, punjen s kokosom. Krevetić je 130*70, dno ima dvije visine, stranica se spušta ili skida. Ma savršeno!
    Kad bolje razmislim, sve smo kupili u oglasniku, sve je ko novo. Ako je stvar kvalitetna ne može se pohabati. Rađe kupim u oglasniku skupo nego u dućanu jeftino (za skupo u dućanu nemam love ). Mislim da ono kaj ok izglada nakon perioda korištenja je stvarno ok.

Hera avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj inga prvotno napisa
    A u Ikeinom katalogu sam vidjela krevetice koji su svi 140*70.
    Samo treba to sve dovuci iz Ikee, bas cu morati izmjeriti szanu li uopce ti veci u nas auto
    Kad mjeriš, uzmi u obzir da ti još nešto i nosi ambalaža. Mi smo izmjerili u autu 138cm širinu, vozili krevetić na zadnjem sjedalu (120*60) i taman je stao u kutiji, onak smo malo spustili iza sjedala, jer inače ne vidiš ništa kroz zadnje staklo, zatvorili vrata s jedne strane i onda gurnuli do njih, da bi mogli zatvoriti vrata s druge strane. Hoću reći, ako ti je malo knap, računaj da ti to možda s ambalažom ne bude išlo tak lako kak se to nama čini. Probaj pogledati one topiće za prijevoz iz Ikee, da li bi ti se to isplatilo, ako ti ne stane u auto.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •