Ajde dobro,sreća da postoji i taj način kontrole pa valjda čovjek vidio da ništa ne kradem (možda baš nisi trebala taj dio detaljno objasnit Andora da nebi tko zloupotrebio).
Nisam pojma imala da sami moramo zvati Hep kod promijene struje a i prvi nam je put u životu da je mijenjamo.
Čovjek iz firme ima svog čovjeka u Hep-u koji to obavlja za njih pa je zato i preuzeo odma odgovornost.
Nažalost ne rade svi u Hep-u pa ne znaju za pravila ali evo prilike da se sad mnogi nauče.
Hvala na objašnjenju i nisam mislila ništa loše s onim "iliti oni"(a znala sam odma da si jedna od njih kad si onako oštro reagirala).
I ti moraš znati da nisu svi koji nemaju plombu lopovi,radilo se zbilja o propustu zbog neznanja a mislim da bi me skupo koštala ta greška.
Reci iskreno da ne radiš tamo bili ti bilo žao da netko plaća 20 ili 30 000 kuna zbog tako nečega(pa nije to 500 kuna).
A što se tiče ovih očitavnja ja se ni ne sijećam da netko uopće dolazi. Godinu dana nismo bili u stanu a onda smo sami odnijeli stanje i izračunali su nam unaprijed rate za godinu dana koje plaćamo.Ne sijećam se da je itko i dolazio očitavati struju za razliku od plina.