-
Bronhitis i upala pluća
Pa kako ste? Kod nas upala pluća,9.2.smo bili na Srebrnjaku i Dora je svoj sumamed već popila,tabletice zapravo jer je nestašica sirupa, bolje je, sirup je djelovao, inače prije tjedan dana koma, nije mogla disati, jadna mala, mazala sam joj prsa i sa medom i guščjom masti, pržila šećer sa mlijekom i unutra na vrh žličice guščje masti, ventolin i tako pomoglo je sve odreda, sada još ima malo šlajmića, to će nadam se nestati uz dreniranje i napitke.Apetit joj se vratio...Kako mi je to grozno, kad ne može jesti par dana gotovo ništa, a onda mi veli-mama ja bi jela. Skočim do plafona od sreće! No, Luka ima bronhitis koji graniči sa upalom pluća pa mu je dao danas sumamed. Hajde recite mi što da napravim, kako da spriječim da mu se ne spusti na pluća? :? 4-5 dana je kašljao, nos curi, polagano se već počeo daviti nakon trećeg dana, a ja sam mu pržila šećer sa mlijekom i guščjom masti, sljezov čaj,pileća juha, špricam u nos,mazala prsa eukaliptusovim balzamom, no izgleda da ništa nije pomoglo jer mu se spustilo na pluća. Inače Doru sam ispisala iz vrtića i zadnji dan je dobila veliku upalu uha pa je pila amoxil. Zadnji dan popije sirup i taj dan počne kašljati i za dva dana dobije upalu pluća! Izgleda da ovo toplo vrijeme ne pomaže. Kako je kod vas ?
-
Eto i naša Dora ima bronhitis, ali još danas pijemo Sumamed sirup, pa na kontrolu. Čini mi se da ide na bolje već 2 dana nema temperaturu, puno iskašljava. Nadam se da neće biti lošije od ovog. Sva sreća da još cikimo, pa se nije micala s cice ova 3 dana.
Pusa tvojoj Dori.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma