Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: poteškoce sa stolicom

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno poteškoce sa stolicom

trebam hitne savjete kako da rijesimo problem s kakanjem.
    naime Tara nije kakala od prekjucer.kaj da radim?????

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ako je iskljucivo dojena to ti je skroz ok. Dojene bebe znaju ne kakati i po 5-7 dana. Nama je doktorica rekla da tek nakon 7 dana "interveniramo"

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Meni je rekla nakon 9. Ne brini, ako je isključivo na cici sve je ok.

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

isključivo dojena?? moj mačak je od 2miseca svako 5dana imao obilnu stolicu...al, nakon što je bio u bolnicu, "povećao tiražu" na svako 2dana
    sve ti je to 5!! njegva stolica je zlatkasta-smeđkasta-kašasta...alaj opisa

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Probaj ti jesti stvari koje otvaraju. Tu sam dosta eksperimentirala, ali najbolje nam je pomogla palenta, zatim možeš piti kompot od suhih šljiva, piti Donat Mg (meni je to bilo bomba, ali mali niš), bioaktiv, grašak (i on je dosta pomogao).
    U svakom slučaju nije hitno, sasvim je normalna situacija, jedino ako ju smeta (grčevi i sl.) onda urgiraj!

grace avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi smo imali isti problem, što god da sam ja jela njoj nije pomagalo. Stvar sam riješila tako da bi joj pomogla kada ona nije mogla više izdržati, odnosno imala vjetrove, grčeve, bila neraspoložena i plačljiva, bez obzira na broj dana koliko nije kakala. Bilo to 2,3 ili 7 kako kad. Sad ima uskoro 8 mj. i kakamo skoro svako dan odnedavno.
    Kad pogledam unatrag ,jer me ta stvar dosta mučila, zaključak je pomoći kad treba (čitaj ćepići) i kad krene dohrana sve će se izregulirati.

ljerka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

To nije razlog za paniku. Dok god je beba vesela, vedra, dok sisa i ponaša se normalno, tj. kao inače, sve je u redu. Za dojene bebice normalno je i do 9 dana da nemaju stolicu. Može se lagano masirati trbuščić (u smjeru kazaljke na satu), kod kupanja ili izvan kupanja stavljati tople obloge na trbuščić, kod presvlačenja lagano podignuti nogice u zrak i to ponoviti nekoliko puta, a može se dati i zašećerena kamilica ako je začepljenje duže! Sretno! :

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moj Ivan jučer nije cijeli dan kakao. Danas ujutro stolica obilna i žuta. Ono što me zbunjuje - kažete da dojena beba dovoljno jede ako ima 3-4 pokakane pelene dnevno, a isto tako da je normalno i da ne kaka 9 dana...Ivan će uskoro imati 3 mjeseca...kako da onda prosudim??? Pretpostavljam da ipak dovoljno jede ako je stolica žuta.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ljiljan, to za broj stolica dnevno je za bebu do 6 tj.

za starije promatras mokre pelene i opce stanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •