davno napravljeno, jučer sam ga napokon digla na net
sličica vunenih gaća mi je prekrila sličicu flis gaćica, no stvarno mi se više neda popravljati![]()
nije savršen, ali možda nekom pomogne![]()
http://www.inet.hr/~sbengezk/pelene/...H%20PELENA.htm
davno napravljeno, jučer sam ga napokon digla na net
sličica vunenih gaća mi je prekrila sličicu flis gaćica, no stvarno mi se više neda popravljati![]()
nije savršen, ali možda nekom pomogne![]()
http://www.inet.hr/~sbengezk/pelene/...H%20PELENA.htm
e, da, pod najpoznatije proizvođače sam ubacila i friške domaće dealere i svašta, tako da nisu samo proizvođači tamo
htjela sam što više informacija odjednom![]()
Svaka čast na trudu i sistematskom opisu pelena!
Kad sam ja počinjala s platnenim pelenama ovakav opis pelena na jednom mjestu bi me poštedio mnogih nedoumica.
Evo sad ja to odmah uredim da se sve vidi a kasnije mozda i dodatno, pa daj mail na pp.
odavno to imam u planu, da ne pričam o neuspjelim pokušajima web stranica o pelenama i sličnoSnowflake prvotno napisa
![]()
gotovi predlošci su u mom kompu već dugo, samo ja više ništa ne stignem , nažalost
Htjedoh reći na sistematičnom opisu, a ne sistematskom.
Bua!![]()
Greška 404! Stranica ne postoji
Stranica koju ste pokušali učitati ne postoji![]()
sad i je meni to pokazalo, a prijepodne sam bez problema sve vidjela :?TeddyBearz prvotno napisa
Možda je stranica u doradi ili je server pao od silnih posjeta s Roda.
upravo probala, ništa...
![]()
idem si složizi nesicu, pa možda bude kaj :D
![]()
A ja jeeeeeeeeeeedva cekam da ovo otvorim. Mi smo skroz novi u ovom svijetu i lako je skroz ostati :? od svih ovih marki, vrsta....
.....ili je netko ljubomoran na klmamino znanjeIrchi prvotno napisa
![]()
ma krenuli smo popravljat i sve rasturili
al budemo večeras 8)
al ako klmama bude isla popravljat prije nego sto procita mail, onda nece dugo...![]()
dvije babice-kilavo dijete![]()
fakat kilavo, zaboravila sam novi link:
http://www.inet.hr/~sbengezk/pelene/index.htm
super![]()
jos jedan topic kojeg bi vrijedilo stickati (i editirati link u prvom postu u novi)
Svaka čast!!Kratko, jasno i sve na jesnom mjestu, baš što početnicima treba.
A stvarno je super, svaka cast!
Nama je to doslo k'o naruceno, jer sve nesto petljamo, tamo-vamo, nikako da to poslozimo u cjelinu...
Naravno, moramo se pohvalit, jucer smo sluzbeno postali platnenopelenasi :D
tetama koje su ovo tako lijepo slozile...
:D![]()
mene interesira gdje se mogu nabaviti i kako se zovu tu zaštitni papirići za platnene pelene :?
a sad, slijedeći izazov je programiranje softvera koji sam traži pelene prema vrsti, uzorku, mekoći, cijeni, kvaliteti, a prema našim željama...uneseš ono što želiš, KLIK i- volia!!! izlistaju se pelene koje odgovaraju tvojim željama!!!
()
I mene ovo interesira. I dal su oni platneni ili papirnati (za jednokratnu upotrebu).Nice prvotno napisa
konzum ili billa ili dm...Nice prvotno napisa
tosama to-to baby soft krpice
ili ima nekih u dm-u zovu se jednokratne krpice za pranje bebe ili tako nešto.
to se baca s kakicom a ako je samo popiškilo onda se može i oprati zajedno s pelenama.
mislim da je netko spomeno i onaj Muller u ZG..
od na neki način obrađenog pamuka su. meni liči na vlažne maramice, ali je,naravno, suho.Eci prvotno napisa
E,pa neka sada kažu da nemaju vremena za proučavanje platnenih!!!![]()
Mi smo malo lutali i malko su nas iznenadjeno gledali,ali ipak,hvala Bogu,našli smo te zaštitne papiriće.Tosama to-to u Billi,s onim malim prašćićem koji se pere na kutijici.U DM-u to zovu "krpice za pranje".
Platnene nismo našli.Gdje ih ima?Zna li tko?
Hvala!
Da li ti papirići smiju u WC?
I kaže MM, pitaj u kojoj točno Billi u Zg ima za kupiti, jer sam ga poslala i u Billu i u Konzum i nije našao.
A meni se čini da bi mi ti papirići uljepšali život, jer moja beba kaka baš lijepo kašasto, pa bi to s papirićem bilo lakše baciti u WC nego strugati s pelene...
pa bas i ne...tak i pise na njima
ja imam posebnu kantu za smece kod prematalice, pa sve bacam unutra
i meni papirici cine zivot lijepsim :D
za autoricu i popravljačicu ove stranice...napokon sv na jednom mjestu
Mi smo kupili u Billi u Banjavčićevoj - relativno novija Billa.I to dvaput.Imaju i druge stvari za njegu beba iz Tosaminog asortimana.Narančasta kutijica,nacrtan mali praščić,čak mislim da se sjećam da je to na polici ispod duda varalica,bočica,termosica i sl.
Inače, mi to bacamo u WC,pa ako radimo krivo- upsss![]()
Kad bi barem tako nesto netko napravio za uloske...evo ja upravo nagovaram frendicu da pocnemo s platnenima....![]()
Zna li tko cijenu tih jednokratnih Tosaminih papirica? I sretna sam da cujem da ima krpica za kupit... vec ih dugo trazim.
Ja sam ih u Sloveniji plačala 1.67 €.Mislim da ni kod nas nebi trebala biti puno veća cijena.Lucija Ellen prvotno napisa