-
Dubyaki,iskustvo koje si opisala je slično mom,sasvim.Opisala sam ga na ovoj temi već.HSG sam radila u bolnici u Ogulinu.Ali ja sam se pripremila na bol,najjaču bol,jer mi je nekoliko cura reklo da boli strašno.Istina je da se svejedno iznenadiš kad to doživiš.Pozitivno je to što jako kratko traje,bukvalno je gotovo za minutu.Isto su mi sondu stavili,pa me vukli na onim kolicima pokrivenu i raširenih nogu,u sasvim drugu zgradu.Boli i neugodno je istrpiti one radoznale poglede.Isto su mi jajovodi bili prohodni,na slici su kao izvijugane dlačice.Sve sam to zaboravila čim sam završila.Ni ja ga ne bih ponovila,ali on se svejedno uradi jedanput i gotovo(osim ako se ne trebaju jajovodi propuhivati-ali to je druga priča).
Iskreno,meni sex nije pao na pamet narednih 10-tak dana.Baš bi je bio neugodan osjećaj u stomaku i krvarila sam,ma u stvari nisam,ali sam brljala(da se tako izrazim).
Sa mnom je bila neka cura iz Istre i razrogačila je oči kad je čula da pregled boli.Nije imala predstavu ni kako se radi,ma ništa.Nje mi je žao,uošte nije bila spremna na ono što je čeka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma