-
evo da i ja dam doprinos ovoj temi. radila sam privatno u suncu uzv-om, toplo preporucam. rtg nisam ni mislila raditi jer smo bili mpo pacijenti na sv duhu i dr me tamo upozorila da to zraci dosta jajnike i da nikako ne preporucje.
ja sam se pripremila da boli, ali nisam ni mogla zamisliti koliko boli. jajovodi zastopani skroz. mislila sam da cu se raspuknut od boli u trbusnoj supljini. kad je bilo gotovo, jedan je skroz bio prohodan, drugi nije mogla odstopati, pocela sam se nekontrolirano trest, tjeralo me da oprostite na veliku nuzdu, navodno sam pozelenila, stvarno sam bila van sebe. stavili su me na promatranje, a meni maternica kao u kontrakcijama. boolilo znaci i poslije, kukulele.
no, ova prica ima sretan zavrsetak. evo jedno malo cudo spava u kinderbetu dok mama pisucka na ipadu
Bas ciklus u kojem sam radila hsg, zatrudnila sam.
meni je rekla dr, ako boli znaci da su zastopani jajovodi. tako da cure moje, to vam je slatka bol. no zato me cudi da su kroz bol morale prolaziti one koje su imale prohodne jajovode?! i ako mene pitate sto vise boli trud ili hsg, kazem radije opet trudovi. no prednost hsga je sto krace, puuno krace traje 
sretno svima!
Posljednje uređivanje od aliana79 : 23.04.2013. at 09:11
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma