Pokazuje rezultate 1 do 50 od 445

Tema: HSG

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ives000 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Citiraj Vanilla prvotno napisa Vidi poruku
    Obavila sam HSG. Ne razumijem kako netko odgađa ovu pretragu zbog straha? Meni je silna želja dobiti dijete i ovo se definitivno isplati ako može pomoći. Pretraga boli, iako sam dobila neko "konjsko" sredstvo protiv bolova, preživi se jer je bolno tih par minuta dok ulazi kontrast, ostalo je bezbolno. Meni je najgore što sam bila gladna i žedna i zapravo mi je pozlilo tek na povratku doma jer sam bila iscrpljena. U bolnicu ponesite papuče, spavaćicu/piđamu, uloške jer nakon pretrage krvarite i rezervne gaćice. Sve skupa traje oko 3-4 sata, samo snimanje 10min, ali nakon toga lijepo 3 sata spavate dok vas ne popusti sredstvo protiv bolova. Neka netko obavezno dođe po vas jer nećete biti u stanju ići same doma. Mene je boljelo i drugi dan, ali više kao peckanje i eventualno prolazan grč kao da trebam dobiti mengu. Nije strašno! Vjerujem da je sam porod puno gori a to nas sve čeka... Pozdrav!

Hvala što si s nama podijelila svoje iskustvo, mene to još čeka.. doduše ne odgađam HSG zbog straha već zbog briseva, nije sve uredno kako treba biti pa moram ponoviti briseve . I ako me strah, jedva čekam da to više napravim samo da budem što bliže mom željenom smotuljku. Jesi li ti dobila kakve tablete za piti??
    Posljednje uređivanje od Ives000 : 15.05.2015. at 16:20

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •