Pokazuje rezultate 1 do 50 od 446

Tema: HSG

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    xavii avatar
    Datum pristupanja
    May 2014

Početno

Marla to je stvarno nestrucno i prije svega neozbiljno! Al mislim da je doslo do nekog problema, vec bi znala, pa se mozes opustiti! Posljedica nije nemogućnost začeća, nego ako ima nekih bakterija, sa onom tekućinom se mogu prenijeti u trbusnu supljinu, i tu nastaju problemi. Ja nisam mogla na HSG radi ureaplazme koja je bila minimalna, inace se ne bi davala terapija, al radi HSG sam ju dobila. Sto dalje od tog gin, ako imas mogucnosti!

marla-s avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj xavii prvotno napisa Vidi poruku
    Marla to je stvarno nestrucno i prije svega neozbiljno! Al mislim da je doslo do nekog problema, vec bi znala, pa se mozes opustiti!
    da, to isto je i stav mog soc. ginekologa.

ali mi je grozno to što me čeka još toliko toga (priprema za trudnoću nakon spontanog), a ginekolog koji mi je to sve vodio prije začeća (privatna poliklinika za neplodnost) je napravio takav propust...

da, naravno da ima i drugih ginekologa, no evo...baš sam šokirana i razočarana.

prije samog postupka HSG-a, nisam ni znala što je to točno, pa tako ni da trebaju biti napravljeni brisevi...pobogu, s punim povjerenjem sam se dala u ruke stručnjacima na tom području (i to na glasu kao jedni od najboljih) i sad sam izuzetno razočarana. nisu u pitanju novci koje sam ostavila toj poliklinici, već me boli gubitak povjerenja...

Lara-st avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Evo da i ja podijelim svoje iskustvo...
    Mogu samo reći blago onim ženama kojima je ovaj pregled bio bezbolan, podnošljiv i sl. Ja, nažalost, nisam bila te sreće.
    Radila sam ga privatno, doktor i sestra su bili odlični, imam samo riječi hvale, ali kad nešto BOLI onda BOLI!! Rečeno mi je da će biti ko jača menstrualna bol, al meni je to ličilo na sve menstrualne boli od 12. godine pa do danas, Uzas, uzas, uzas. Jedan jajovod prohodan, drugi začepljen. Možda je i zbog toga bilo bolno. Inače, popila sam prije Brufen 600 mg i Norambel 5 mg. Toliko mi je loše bilo da sam problijedila ko krpa i osjetila sam da se lagano gubim, ali srećom, ubrzo sam došla k sebi.

Datum pristupanja
    Sep 2023

Početno

Citiraj Lara-st prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da i ja podijelim svoje iskustvo...
    Mogu samo reći blago onim ženama kojima je ovaj pregled bio bezbolan, podnošljiv i sl. Ja, nažalost, nisam bila te sreće.
    Radila sam ga privatno, doktor i sestra su bili odlični, imam samo riječi hvale, ali kad nešto BOLI onda BOLI!! Rečeno mi je da će biti ko jača menstrualna bol, al meni je to ličilo na sve menstrualne boli od 12. godine pa do danas, Uzas, uzas, uzas. Jedan jajovod prohodan, drugi začepljen. Možda je i zbog toga bilo bolno. Inače, popila sam prije Brufen 600 mg i Norambel 5 mg. Toliko mi je loše bilo da sam problijedila ko krpa i osjetila sam da se lagano gubim, ali srećom, ubrzo sam došla k sebi.
    Uff ovog se ja bojim! Baš mi je žao što je tako bolno bilo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •