Pozz zenice da se prestavim ja sam ovdje nova i citam sad neke vase komentare u vz HSG pa bi mi dobro doso vas odg. 03.12 sam radila Hsg dijagnostiku i po prilicno je bilo bolno po prvi puta ,navodno jedan jajovod nemamjer sam imala jednu van maternicnu trudnocu 2022 g nakon van maternicne trudnoce nisam uspila 2 g zatrudnit i desi se trudnoca ove godine u 3 mj iznenadno ali nazalos sam morala na kiretazu jer je bebi srce stalo u 3 mj trudnoce.
Poslali su me da napravim pretragu HSG obavila sam i to i nije bas bilo ugodno po prvi put to je tolika bol bila kad su mi ubrzgali fiziolosku otopinu da provjere dali je prohodan lijevi jajovod toliko mi se vrtilo u glavi toliku bol sam imala u stomaku nakon svega kad su zavrsili lezala sam 2 h na odjelu da me popusti s tim dok su me vozili u sobu meni se smucilo da sam povratila nikaku tabletu nisam dobila prije hsg ili inekciju za bolove u Vinkovackoj bolnici tek poslje sam smila popit tab na svoju ruku.
Da skratim mene sad zanima koliko je normalno da zena ima i dalje bolove u jajnicima da krvari i dalje nakon hsg i da nije u stanju na posao otic hvala lp.Zenice