Evo mene sa friskim izvjestajem!
Bila sam jutros na HSG oko 9 sati.
Bilo je bolno to moram priznati, osjecaj je grozan i jako neugodan. Dr se trudila maksimalno da me opusti i da mi bude lakse ali ja sam se valjda toliko prepala da sam sva bila u grcu.Objasnjavala mi je svaki detalj koji je radila ali meni je opet bilo grozno. Postupak je trajao oko 20 minuta.
Uglavnom, kroz jedan jajovod je tecnost prosla bez problema a kroz drugi ni pod razno. Kad je sestra ubrizgala tu neku tecnost ona se se automatski vratila i poprskala nas sve sto je znacilo da je taj jajovod zacepljen. Rekla mi je da ima nekih priraslica koje su tako guste da su potpuno zacepile taj jajovod
Uglavnom dr nam je rekla da su nam sanse 50:50 da ostanem trudna.
Ja sam poprilicno razocarana, ne znam zasto ali ocekivala sam da sve bude ok a ono samo pola je ok.
Kad je sve bilo gotovo meni je toliko bilo muka da nisam mogla lezati a morala sam. Dali su mi 2 injekcije(Garamicin protiv upale i Analgin protiv bolova) pa mi je i to ukocilo nogu, nisam mogla stati na nju. Dobila sam antibiotike i savjet da lezim 2-3 dana, da se ne naprezem.
Nakon pola sata su me pustili kuci i ja sam jedva cekala da legnem.
Rekla nam je dr jos i to da sacekamo 5-6 mjeseci maksimalno, ako do tada ne dodje do oplodnje da ne gubimo vrijeme i da idemo na umjetnu.

Hvala vam svima na objasnjenjima i podrsci, ja idem dalje u nove pokusaje, ne odustajem, i 50% je puuunoooo.