evo mene HSG sam obavila,bolilo me je dok su strcali kao da imam trudove,slicno,neznam zasto me toliko bolilo jer dr.V kaze da mi je malo zacepljen desni jajovod ali da ce probati ga odcepiti sa tim kontrastom.Kontrasna tekucina je prosla i on kaze da je sada sve ok,ali meni je malo sumnjiv taj HSG ipak jajovod se napuse i rastegne i tekucina prodje pod pritiskom a priraslica ili sto je vec ostane i opet ostane zacepljeno kada se sve vrati na svoje mjesto.
Nadam se da sam ukrivu ali kako sam ja vidjela na ultrazvucnom ekranu tekucina je prosla pored priraslicea ali samo zato sto je sestra jako ustrcavala kontrasnu tekucinu. :/
e sad ja se nadam da sam stvarno u krivu i da mi je rekao da je sve sada prohodno i da je to istina
nekako sam razocarana a i jos sam citala da ultrazvucni HSG nije bas tako pouzdan i sva sam deprimirana.
rekao je da sad radimo na bebi ova naredna 3 mjeseca i da bi se trebala dogoditi trudnoca
iz njegovih usta u bozije usi jer pomalo gubim snagu i divim se onim curama s potpomognute na volji i izdrzljivosti.