-
Pa evo da ja malo bolje objasnim kako je tekao moj postupak.Prvo sam bila na razgovoru kod docentice zašto na Hsg,nakon toga sam se naručila ( sad ne znam točno koliko sam čekala,to je prošlo već 3 god,ali uglavnom poslije M uz dabroston,sam išla),uglavnom ujutro sam došla u bolnicu oko 7h i oko 8.30h sam bila u sobi na krevetu,s tim da sam ponijela sa sobom piđamu i dodatne stvari. Uvijek imajte kada idete na Hsg sa sobom higijenski uložak jer će poslije toga uvijek biti malo sukrvice. Na Hsg sam išla u 13.30h a prije toga sam dobila tabletu za smirenje.Pješke smo išli iz zgrade u zgradu na Rtg ja i medicinska sestra (ja u piđami i kućnom ogrtaču) tamo sam legla na stol morala sam raširiti noge i sama ih držati u zraku,jest grozno ali šta se može, docentica je na sebe stavila ono od olova zbog zračenja a medicinsa sestra je stajala sa strane i mene držala za ruku na moj zahtjev.S tim da su još tamo bili oni rengenski tehničari njih 3 (nije baš ugodno ali ne vide vam u pikicu nego sjede iza onog stakla za slikanje).Onda je docentica stavila ono za raširiti vaginu i stavila je neku kao dugačku tanku šipku od rostfraja (to je valjda neki instrument) i onda je pustila taj kontrast unutra i govorila ovima kada da slikaju.To je trajalo svega 5 min i nakon toga se možete dignuti.E sad meni se je počelo strašno vrtiti u glavi pa su cijeli Rtg stol nagnuli tako da sam sa glavom visila na dole.Nakon jedno 10 min sestra me je otpratila u sobu i tamo sam ručala i prenoćila te sam drugi dan razgovarala sa docenticom i ona mi je sve objasnila i izabrala sam nju za moju doktoricu.
Uglavnom kada idete na Hsg tražite svog gin da vam napravi sve bakeriološke briseve da znate da nemate ništa,jer u protivnom može vam se desiti da imate bakteriju a da i neznate pa ona uđe još dublje unutra( u jajnike i jajovode) pa se stvari još više zakompliciraju,kao teške upale ili upale koje neznate da imate pa vam se oštete jajnici i jajovodi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma