Već sam vam ranije rastrubila koliko želim drugo dijetei sad mi se, naravno, mota stopedeset stvari po glavi i mogućih problema i najboljih rješenja iako, koliko god ja mozgala, stvari se uvijek riješe same od sebe na najbolji način ak niš ne forsiraš
![]()
Uglavnom, evo jedne mučilice za moje besane noći...
Ako se nama prihefta bebač odmah, danas, razlika bi bila 4 godine, dakle moguće da će biti i veća...mislite da bi suživot u istoj dječjoj sobi funkcionirao i kad Leona dođe u pubertet ili bi i uz naš najveći trud oko bratske ljubavi ona bila nesretna što ima malo smetalo furt pod nogama i nikad mira? Koliko je teenagerima neophodna samoća da bi bili sretni?
Ja sam jedinica, pa ne znam ni za što osim za samoću koju nisam voljela i tako sam htjela imati brata ili sestru sa mnom u sobi![]()
Alzo, jel da već sad planiramo raspored u dnevnoj, kao da ćemo jednog dana nju pretvorit u dnevnu/spavaću za sebe i kaj mislite kad bi Leona mogla zatražiti da joj izvolimo osigurat njena četiri zida
Znam da smo već jednom razglabali o tome, ali jednostavno ne mogu naći topik di smo pričali kako smo odrasli, jesmo li svaki imali svoju sobu ili smo bili skup s braćom/sestrama i kak je to funkcioniralo...
Ako netko zna di je topik, molim link di je, a moderatorice nek ovo obrišu da ne duplamo![]()