Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Koliko djece po jednoj sobi :o)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mi smo bile 3 seke i dvije starije su imale zajedničku sobu (ja i seka br.1), a najmlađa svoju.
    greška: najmlađa je i sad ostala najmlađa, mada je razlika između nas 3 god. da smo sve bile skupa možda bi bolje prihvatile i mlađu.

a moj je problem kako bebu i starije dijete u jednu sobu( hi-hi--)
    da li starije dijete potjerati u dnevni b. na igranje kad mlađi ide na večernje spavanje( jer stariji ima ekskluzivu biti budan pola sata duže) ili starijeg pustiti u sobi ?
    čovjek nikad zadovoljan. kao u priči o magarcu- nije dobro kad ga jašeš, nije dobro kad ga vodiš, nije dobro kad...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ponosna mama prvotno napisa
    a moj je problem kako bebu i starije dijete u jednu sobu( hi-hi--)
    da li starije dijete potjerati u dnevni b. na igranje kad mlađi ide na večernje spavanje( jer stariji ima ekskluzivu biti budan pola sata duže) ili starijeg pustiti u sobi ?
    Mi čekamo bebu i Janku smo uredili veeeeeliku sobu s veliki krevetom i to će kad i beba naraste da može u krevet, tj. kad počne po noći bez frke spavati, biti njihova zajednička soba. Janko već spava sam u svojoj sobi i od kada spava tako sam spava mirnije i duže. Mada nekad dođe k nama i mi ga naravno primimo.
    A beba će biti s nama u sobi tako da će Jankec imati svoj mir od bebe i njenih buđenja.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Draga Klo, koje tebe brige muče...
    Ovo ti je moja teorija. Stan diše zajedno s nama i mjenja se zajedno s nama. Ja obožavam naše utočište i stalno ga mjenjam. Svaki put kad promjenim raspored čini mi se baš to najbolje rješenje. Prije rođenja Barbare namjestili smo joj njenu sobu. To je postalo slijepo crijevo jer je spavala s nama , a igrala se u dnevnom boravku. Tad smo od njene sobe napravili radnu sobu,a dnevni je dobio više prostora. Stan u stvari raste zajedno s Barbarom. Trenutno je spavača soba jedna velika spavaonica ( veliki bračni krevet+ kimbač od Brune naslonjen na naš+ Barbarin mali krevet s druge strane= veliki prostor za spavanje ), a u dnevnom boravku je u jednom kutu njen prostor za igru. Tako je za sada. Plan je dok budu malo veći njima dati spavaću sobu, a mi selimo u malu. Jednog dana, ako ćemo imati veći stan uvijek bi radije ih stavila da spavaju zajedno u jednoj sobi, a druga da bude igraonica. Naravno, i to je podložno promjeni čim jedan od njih bude imao potrebu za osamom.
    Inače, čitala sam jednu teoriju o uređenju stana koja mi je prekrasna.
    Radi se o tome da je svaki dio stana uređen tako da odgovara potrebama SVAKOG člana, pa tako i djece. To znači da je spavača soba samo za spavanje( i djeci ), kuhinja je za kuhanje, pa tako u nju ide i dječja kuhinja za igranje, u kupaonu uz veliki umivaonik ide i mali, tamo gdje mama pegla i dijete ima svoje igračke za peglanje itd.
    Savršeno za velike stanove.
    Mene je najviše oduševila malena dječja kuhinja ugrađena u maminu veliku ( malo sa strane ipak radi kuhanja ).
    Klo, imaš puse i javi za bebača

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bok, curke, u totalnoj sam frci s vremenom, pa nikako da vam riješim misteriju - ne nisam trudna, još, ali radimo na tome

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    ali radimo na tome
    a zato na leowebu nikakvih novosti vec duuuuugo

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove