-
kupanje
trebam pomoc...koliko bi trebalo proci vremena od spontanog pa do kupanja u bazenu,na moru...
Unaprijed hvala na informacijama..
-
Nisam sigurna, ali ne vidim zašto ne odmah nakon šta prestaneš krvariti.
-
mislim zbog bakterija da bi trebalo pricekati mjesec-dva....
hvala na odgovoru...strpit cu se jos neko vrijeme...
-
ako koristiš tampone, kapni kap dvije eteričnog ulja od čajevca na tampon i bez brige si od beštija. to mi je rekla prijateljica koja se godinama bavila plivanjem i imala problema sa infekcijama. pronašla čajevac i preporodila se!
-
Ja sam se kupala u moru već par dana nakon spontanog. U bazenu se baš i ne bih kupala tako brzo zbog veće opasnosti od infekcija. Iako, mislim da s prestankom krvarenja prestaje i opasnost od infekcije. U svakom slučaju, ovaj savjet sa čajevcem je super.
-
Meni će za par dana biti 3 mjeseca od spontanog, ali još se nisam okupala u bazenu. Htjela sam malo pričekati (mmožda mjesec-dva), no meni je problem što mi se menze još nisu ustalile i još uvijek imam spotting svakih 15 dana. Zapravo još ni prvu pravu menzu nisam dobila.
Mislim da ne trebaš puno čekati za kupanje.
-
hvala vam cure na pomoci i savjetima...
ovo sa etericnim uljem cu svakako isprobati...
novy...i meni je ko i tebi s mengama...ne znam jel je ili nije...sad znam da nisam jedina s takvim problemima...
-
-
bila sam...sve u redu. Nadam se da ce i menga prava doci sljedeci mjesec...i da cemo moci poceti raditi na bebici...
ma ne brini...mozda i stres ima veze sa svime...
-
Treba vremena da sve dođe na svoje mjesto, ja sam imala 3 puta spontani i nakon toga mi je trebalo i do šest mjeseci da mi sve dođe koliko toliko na svoje mjesto
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma