Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: kupanje

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno kupanje

trebam pomoc...koliko bi trebalo proci vremena od spontanog pa do kupanja u bazenu,na moru...
    Unaprijed hvala na informacijama..

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nisam sigurna, ali ne vidim zašto ne odmah nakon šta prestaneš krvariti.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim zbog bakterija da bi trebalo pricekati mjesec-dva....
    hvala na odgovoru...strpit cu se jos neko vrijeme...

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ako koristiš tampone, kapni kap dvije eteričnog ulja od čajevca na tampon i bez brige si od beštija. to mi je rekla prijateljica koja se godinama bavila plivanjem i imala problema sa infekcijama. pronašla čajevac i preporodila se!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja sam se kupala u moru već par dana nakon spontanog. U bazenu se baš i ne bih kupala tako brzo zbog veće opasnosti od infekcija. Iako, mislim da s prestankom krvarenja prestaje i opasnost od infekcije. U svakom slučaju, ovaj savjet sa čajevcem je super.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni će za par dana biti 3 mjeseca od spontanog, ali još se nisam okupala u bazenu. Htjela sam malo pričekati (mmožda mjesec-dva), no meni je problem što mi se menze još nisu ustalile i još uvijek imam spotting svakih 15 dana. Zapravo još ni prvu pravu menzu nisam dobila.
    Mislim da ne trebaš puno čekati za kupanje.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala vam cure na pomoci i savjetima...
    ovo sa etericnim uljem cu svakako isprobati...
    novy...i meni je ko i tebi s mengama...ne znam jel je ili nije...sad znam da nisam jedina s takvim problemima...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, ja sam već pomalo i zabrinuta zbog toga. Razmišljam da odem na pregled, ali tempo života mi je takav da se tog sjetim svaki vikend
    Nadam se da će se ubrzo srediti i da ću dobiti "pravu" menzu. Do tada ja i dalje svaku nedjelju sebi obečajem da ću sljedeći tjedan na pregled......
    Jesi ti bila na pregledu? Ja sam bila kad mi je prestalo prvo krvarenje nakon spontanog i sve je bilo ok - zato se nadam da je i dalje sve ok, samo što se hormoni još nisu dogovorili ko će prvi

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bila sam...sve u redu. Nadam se da ce i menga prava doci sljedeci mjesec...i da cemo moci poceti raditi na bebici...
    ma ne brini...mozda i stres ima veze sa svime...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Treba vremena da sve dođe na svoje mjesto, ja sam imala 3 puta spontani i nakon toga mi je trebalo i do šest mjeseci da mi sve dođe koliko toliko na svoje mjesto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •