Sto se svijeta tice, Leonu je najnovija fora da nama govori ono sto mi njemu vec neko vrijeme, pa nam dok se grlimo i mazimo kaze:
Ti si sve na svijetu![]()
Naravno, da se otopimo u tom trenutku![]()
Jutros je ovo izvalio:
probudili se i jos svo troje lezimo u krevetu. On me nesto po trbuhu lupka, i ne znam kak smo se uvalili u spiku da je on bio u maminoj busi, a kaze Leon na to:
Mama progutala Leona :shock:
(skuzili smo MM i ja da mozda zato ne voli u zadnje vrijeme kad mu kazemo da cemo ga pojesti koliko nam je sladak)
Nego imam jedno pitanje:
mislite li da je OK da Leon gleda kako me MM masira po ledjima dok ja lezim na trbuhu, bez majce, dolje uvijek naravno imam gace ili trenirku, a on me jel onak obgrli nogamai pritom naravno ispustam zvukove, jel
![]()
Mislim, nije nam to rutina, al tu i tamo teskom mukom natjeram MM-a da me izmasira prije spavanja, i nisam razmisljala o tome kako Leon na to gleda, do ovojutarnjeg Leonovog zakljucka. Mislim, ne bih htjela da on misli kako mu mi dopustamo ili cak toleriramo da nas moze vidjeti dok se s... (tj. da on u svojoj glavici na tu masazu jednog dana gleda tako)
Malo sam se zapetljala - al kuzite kaj hocu rec![]()

)
i pritom naravno ispustam zvukove, jel
) i zaključila kako mama ima veliku guzinetu :shock: :shock: pa je to brzo otišla ispričat tati. šta je ovaj sav sritan potvrdio milijun puta u 10 minuta
)
)
, a on poslusao i otisao dalje igrati se auticima.
.MM je ostao jutro pola sata i onda otišao.Jedva čekam 11 da idemo po nju.Tete inzistiraju da će se tako brže naučiti,nisam pametna dal da odem u ponedjeljak i inzistiram da ostanem ili da im vjerujem da će se ovako brže naviknuti