Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: raspored obroka

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno raspored obroka

Naš dan što se tiče hranjenja izgleda gotovo identično! (s razlikama od možda pola sata, sat.. i noćnim podojima svakih par sati)
    Uvela sam i ja večeru jer mi se čini da je dobio malo malo na težini (od 6. do 9. mj samo 600g) iako je jako aktivan. Večeru je prihvatio jako dobro i ne doji znatno manje.. možda malo manje za uspavljivanje.. i ne spava ništa bolje.
    Ja sam se odlučila za kašicu na adaptiranom mlijeku jer smatram da je to ipak bolje od običnog.. Naša pedijatrica je za upotrebu adaptiranog umjesto običnog čak do 2 godine! Shvatila sam da je moja mržnja prema adaptiranom, pa čak i bilo kakvom obliku kravljeg mlijeka sada više nepotrebna. Pa neće mi sada više adaptirano mlijeko u kašici utjecati na dojenje!!! Ovo je sad samo prelazna faza dok ne dođemo u dob (ja slijedim Sretnu bebu) za sireve i jogurte i ostale mliječne proizvode od kojih planiram raditi večere.. A s običnim kravljim mlijekom ipak planiram početi tek oko godine dana.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

A zakaj ne probaš sa rižinim mlijekom?????

Po j. Boban - Pejić ono je bolje od bilo kakvog adaptiranog.... možeš ga čak i sama napraviti, a kemije iam garant najmanje....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •