-
Gdje u poreznu prijavu upisati životno osig...
Naslov je samo varka jer imam nekoliko pitanjca i potpuni sam halek.
Dakle, gdje u poreznu prijavu napisati uplate životnog osiguranja i dobrovoljne mirovinske štednje, a da se vidi u zbroju odbitaka?
I drugo, počela sam ponovno raditi u veljači 2006. - poslodavac mi je na onoj kartici napisao osobne odbitke od onih 1600 kn od veljače do kraja godine. Znači li to da sama upisujem u rubriku osobnog odbitka 1600,00 kn samo za siječanj ili?
Kad te podatke uvalim u ovu erste tablicu ispadaju mi neke sumanute brojke.
Unaprijed puno hvala....
-
-Životno upisujes na str 2 u prvu tablicu 4.1.1. plaća u kolonu 5 "uplacena zivotna osiguranja" i ponovo na strani 6 u 3 red "uplaćene premije zivotnog osiguranja s obilježjem štednje.
-dobrovoljno mirovinsko upisuje samo na strani 6 u 5 red "uplaćene premije dobrovoljnog mirovinskog osiguranja"
-Cim si radila imas pravo na osobni odbitak za svih 12mj, poslodavac je napisao samo za one mjesece u kojima ti je ispatio placu
-
Hvala Pina na brzom odgovoru, ali ja i dalje sporo kopčam.
Dobrovoljnu mirovinsku štednju da upišem u rubriku inozemnog dohodka? :? Kao što rekoh, halek!
-
Mislim da sam skužila što sugeriraš - to su podaci o olakšicama..., ali kako se ta rubrika obračunava da ispadne nešto vidljivo u konačnom zbiru. Ona u konačnoj računici nigdje nije obuhvaćena. Hvala. Sorry na gnjavaži...
-
da se i ja ubacim; jel životno i dodatno zdravstveno zbrojim i upišem na str 2 pod uplaćene premije ili je postupak isti kao kod dobrovoljnog mirovinskog u sunflower slučaju?
-
Tonja_1 zdravstveno se upisuje na prvoj strani, pri dnu. . . pod 3.1 plaćene doprinose za zdravstveno osiguranje u tuzemstvu" pa onda jos na strani 6 kako sam napisala.
A životno ide na stranu 2 i na stranu 6
Sunflover, onda upisi mirovinsko zbrojeno sa zivotnim osiguranjem na strani 2 u kolonu 5 pod "uplacene premije osiguranja", onda ce se odraziti na rezultat.
-
Sunflover, onda upisi mirovinsko zbrojeno sa zivotnim osiguranjem na strani 2 u kolonu 5 pod "uplacene premije osiguranja", onda ce se odraziti na rezultat.[/quote]
Sunflowers. . . ispravak
-
Hvala na savjetima. Šaljem i pozdrav!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma