Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 65

Tema: Preporuke za jaslice u Sesvetama ili Dubravi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno Preporuke za jaslice u Sesvetama ili Dubravi

U jesen bi Jan trebao krenuti u jaslice i koliko sam uspjela pohvatati papiri se predaju u petom mjesecu. E sad, zanima me da li mozete preporuciti neke jaslice drzavne ili privatne na području Sesveta da pocnem istrazivati? Zanimaju me i pozitivna i negativna iskustva. Inace zivimo u Brestju, ali dosle bi u obzir i jaslice u Dubravi jer nam tamo zive i jedni i drugi baka i deda koji bi ga nekad mogli ranije pokupiti iz jaslica. Ako se pitate zasto necemo imati baka servis , bake su mlade i jos rade

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Mi smo u Dubravi u DV Radost u starijoj jasičkoj grupi. Središnjica vrtića je na Oporovečkoj kod Ljubijske. Nakon početne prilagodbe i svega što uz to ide, sada smo zadovoljni tetama i jaslicama.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U Brestju je veliki vrtic sa jaslicama
    otidji pa malo pogledaj, popricaj sa tetama, vidi kako grupe izgledaju, dosta su otvoreni za ovakve stvari.

ja mogu pitati nase tete ako mogu koju jaslicku preporuciti, pa ti javim..

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

emiliy znam za taj vrtic, ali mame u kvartu mi ga bas i nisu nahvalile. u mojoj zgradi ima sedam stanova i 12-toro djece, pa si mozes zamisliti koja je navala na taj vrtic i jaslice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sesvete su inace kvart krcat bebama i djecom , i kronicno pate od nedostatka vrtica i skole

na jesen bi trebao proraditi novi vrtic na Selcini koji se gradi na mjestu staroga (nas maticni, sad smo u Brestju dok se ne sagradi, a ovaj novi gledam s balkona kako raste), u starom su bile i jaslicke grupe, a ovaj ce sigurno biti veci sa vise grupa

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi baš zbog toga nismo niti pomišljali na jaslice u sesvetama, a s obzirom da i MM i ja radimo u gradu onda nam je bliže bilo upisati P. u jaslice koje su nam usput s posla (ako nešto treba za minutu sam tamo).
    u vrtićima u centru uvijek zna biti više mjesta jer je manje klinaca u tim kvartovima, pa ako ne nađete mjesto u sesvetama, uvijek možete razmisliti i o tome

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma nezgodno je to sto radim u buzinu, pa idem obilaznicom na posao. usput bi mi bilo da ga ostavim u sesvetama. kako cu ja biti korisnik jedinog nam auta nema druge

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

šnapi za otvaranje topica!
    stijena, bacila si mi bubu u uho...živimo u sesvetskom kraljevcu a radim u centru kod autobusnog kolodvora. baš u ulici gdje radim je vrtić. kako idem autom na posao možda bolje da ide sa mnom u centar nego da ga ostavljam u sesvetama, na pola puta. pa kada zatreba traži di je baka, di je tata... tebi je bolje kada ti je bliže posla?
    molim mišljenja.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo u privatnim jaslicama Zvončica, na Luci, kod Zagrebačke banke.
    Zadovoljni smo tetama i odnosom prema djeci.
    Eventualno da probate pitati za neke informacije tamo.
    Cijene su prihvatljive, jer je to čini mi se (ispravite me ako griješim) poluprivatni vrtić.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Tonja_1 prvotno napisa
    šnapi za otvaranje topica!
    stijena, bacila si mi bubu u uho...živimo u sesvetskom kraljevcu a radim u centru kod autobusnog kolodvora. baš u ulici gdje radim je vrtić. kako idem autom na posao možda bolje da ide sa mnom u centar nego da ga ostavljam u sesvetama, na pola puta. pa kada zatreba traži di je baka, di je tata... tebi je bolje kada ti je bliže posla?
    molim mišljenja.
    nama se to pokazalo kao pravo rješenje, puno je više mjesta po vrtićima u centru jer je manje djece nego u drugim kvartovima (pogotovo sesvetama), a vrlo je praktično što si kako god okreneš usput - ako treba svratiti za vrijeme radnog vremena (ako zakuri - a na to uvijek treba računati), ako poslije posla trebaš ostati u gradu, a da se ne vraćaš doma, pa ponovno u grad....a i nekako imaš osjećaj da ti je dijete bliže
    šnapi

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cula sam za neke privatne jaslice mačak paško. ima li netko bebu tamo?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

opet ja
    nasa mala susjeda ide tamo, ali u vrtic (ima 5g)
    hoces da pitam njezinu mamu kako su zadovoljni?

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

da, da :D sve me zanima. inace sam po prirodi poprilicno temeljita pa sam i ovom "problemu"pristupila tako prvo istrazi, pa se odluci, pa jos da upadnemo tamo di zelimo..uh

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Sesvete su krcate, znam masu njih koji su imali sve uvjete a djeca im ipak nisu bila primljena
    U Dubravi se gradi potpuno novi vrtić i jaslice, na samoj Av Dubrava i trebao bi početi sa radom u rujnu. Spada pod vrtić Sunce na Poljanicama.
    Taj vrtić je u planu za rasterećenje Sesveta i Dubrave, u njemu će biti 12 grupa.

Mi smo u Retkovcu (Jabuka), zadovoljni smo. prostor bi mogao biti i veći ali najbitnije su nam tete a one su

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

nadovezujem se još na ono što sam napisala gore - isto mi je važno i da mi je vrtić usput s posla da u slučaju neke gužve (koje su na mojem potezu svakodnevica) odmah pokupim dijete, a ne da ostaje zadnji i ne zna kad ću i hoću li uopće doći po njega, jer nam bake i dede nisu u kvartu pa ga nema tko drugi pokupiti

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    mi baš zbog toga nismo niti pomišljali na jaslice u sesvetama, a s obzirom da i MM i ja radimo u gradu onda nam je bliže bilo upisati P. u jaslice koje su nam usput s posla (ako nešto treba za minutu sam tamo).
    u vrtićima u centru uvijek zna biti više mjesta jer je manje klinaca u tim kvartovima, pa ako ne nađete mjesto u sesvetama, uvijek možete razmisliti i o tome
    Jako dobra ideja ako u Brestju neće biti mjesta...onda mm ima rješenje, usputni vrtić u gradu bi mu bio na ruku...tnx na savjetu!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi ćemo u Baltazar u Popovcu jer je najjeftiniji od privatnih (600 kn), a iz prve ruke smo čuli da su tete super i klopa i sve...
    U državni možeš jedino u onaj kojem pripadaš po mjestu stanovanja, a u sesvetama su koliko znam samo 2 - Leptir i Sesvete. Zvala sam ovih dana pa sam se sve raspitala. Ja ću imati dvoje jasličkih istu godinu i rekli su mi u državnom (Leptiru) da nema šanse da mi prime obadvoje djece nego eventualno jedno i to je upitno s obzirom na navalu. Pa nek se j..., idem u privatni.

Imaš BUBAMARA u Budimskoj 700 kn, MAČAK PAŠKO u Kašinskoj 850 kn, ZVONČICA Matačićev trg 850 kn, BALTAZAR Bulićeva 23 600 kn.

Jučer zvala, tak da su informacije friške. Za Baltazar treba dati molbu u 5. mj. a u ostalima dođeš kad dođeš jer uvijek ima mjesta, valjda zbog cijene.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A počela se graditi škola na Selima, bit će i vrtić, valjda iduću jesen...

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

happy bas ti hvala na informacijama. cijena mi i nije tako bitna, ali mi je bitno kakve su tete,hrana, a bome i prostor. zato me zanimaju informacije mama koje mozda u tim jaslicama imaju svoje bebice.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Mi bili u Bubamari u Sesvetama nekoliko mjeseci. bilo je sve OK, ali smo imali mali problem sa putovanjem. Iako smo se već prije odlučili za jaslice na Krugama (bliže poslu), morali smo pregrmiti par mjeseci jer nije bilo mjesta. I tako je išao u Bubamaru. Problem nam je bio što je radno vrijeme i meni i MM bilo do 4. Pa kad bi došli do Sesveta, bilo je već blizu 5, a jaslice rade do 5. Ako bi bio zastoj ili gužva znali smo doći i kasnije, a Matej jadan, najmanji i zadnji, plače jer svi su već otišli....
    Ako ti je blizu posla, brzo si kod njega ako zatreba. Ali ima i jedna mala, da je djete puno vremena u autu. Jest da je s tobom, ali ...
    Mene sada muči to što čekamo drugu bebu. Da su jaslice bliže, mogao bi biti svaki dan do ručka tamo, poslije kod kuće. Ovako, ili će ići u jaslice ili će biti doma. Mislim da ćemo kombinirati. Jer sam s dvoje tako male djece, ne znam. Možda....

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

znaci bubamaru bi preporucila? tete ok?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Happy prvotno napisa
    U državni možeš jedino u onaj kojem pripadaš po mjestu stanovanja,
    ovo je vjerojatno točno, ali ako u kojem drugom ima mjesta (a u centru ga zna biti sigurno više nego u sesvetama), onda upisuju i djecu izvan svog područja, pogotovo ako roditelji imaju opravdan razlog da im je blizu posla.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nije točno da u državni možeš samo po mjestu stanovanja, ali djeca sa tog područja imaju prednost. Ukoliko imaš dobar razlog - blizina posla ili beke, sigurno će te uzeti u obzir. Pa gdje bi došli kad bi upisivali samo po mjestu stanovanja? Neki bi vrtići bili prazni, a neki krcati i sa još mnogo djece pred vratima.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bubamara je ok, tete su super, hrana dobra, ali malo prostora. Pogotovo za jasličare koji se igraju i spavaju u istoj prostoriji od 40m2, oni veći spavaju na spužvama, manji u krevetićima kojih ima svega par. Ono što mi se jako sviđalo kod njih je da su dude maicali kad su se sva djeca skupila i smirila, dobili bi ih tek za spavanje, trudili su se da piju iz čaša i da sami jedu koliko mogu. I jako im je vruće po ljeti. Nema klime, a južna strana, pa kad uprži.....

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pa eto zalosno je onda da privatne jaslice koje su puno skuplje od drzavnih imaju lošije uvjete (ako se to tako moze nazvati). naravno jasno mi je da sve sto je privatno nije i najbolje.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi smo isto najprije razmišljali o privatnima i to isto na području gdje radimo (znači bliže centru i još skuplje - 1.200,00 kn mjesečno), ali kad smo se malo raspitali o razlikama između gradskih i privatnih jaslica, evo do kojih zaključaka samo došli vezano za privatni vrtić:
    - hrana nije ništa bolja (jednogodišnjacima za ručak daju grah s kobasicama)
    - ako dijete ne pohađa vrtić npr. radi bolesti moraš platiti puni iznos (ne znam jel se ako dijete ne dolazi npr. čuva mjesto u gradskom vrtiću, naplaćuje samo onaj režijski trošak)
    - prostora nema više niti unutarnjeg, niti vanjskog - dvorište vrlo malo
    - nakon nekog vremena kad vide koliko djece dolazi u vrtić spajaju mlađe i starije grupe iako pri upisu naglašavaju da su grupe manje....

ovo se naravno odnosi na vrtić za koji smo se mi raspitivali i isto tako ne znamo odnos teta prema djeci koji roditeljima može biti i najvažniji, ali ovi uvjeti nam nisu bili dovoljni da odlučimo da je to vrijedno plaćati 1.000,00 kn više mjesečno (iliti 12.000,00 kn godišnje).
    Sa gradskim smo jaslicama dosta zadovoljni - naravno kako s čim.
    Najveći je ipak problem, pogotovo tako maloj djeci, odvojenost od roditelja, a to niti u privatnim jaslicama ne možeš izbjeći, jedino im možda odnos teta može malo olakšati adaptaciju.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ja se nisam vodila za cijenom.
    Nije da se razbacujem s novcima i da imamu izobilju, ali to mi nije bio primarni kriterij.
    Privatne jaslice gdje Matej sada ide, za mene su predivne. Velike, svijetle i prozračne prostorije, dva velika ograđena igrališa- jedno za manju, jedno za veću djecu. Svako djete ima svoj krevetić, koji je uvijek njegov. Svako djete ima svoju policu sa svojim stvarima. U vrijeme skupljanja su po dvije grupe zajedno, pa ima još više djece (jasličari od 1 do 2 godine, jasličari od 2 do 3 godine). Dvije tete na mislim 14 djece, s tim da za ručak dolazi ispomoć. Djete još nikada nije bilo zaprljano (mislim na jako zaprljano), uvijek čistih ruku i umiveno ( za razliku od prijašnjih jaslica, gdje se znalo desiti da po obrazima ima ostatke i doručka i ručka i užine).

Eh TO se za mene zovu privatne jaslice. I tete uvijek malo popričaju s roditeljima.

Inače sam mišljenja da i privatne i državne mogu biti dobre i loše, da tete mogu biti i dobre i loše.
    Hvala Bogu, pa smo našli jedne za koje i ja i MM i Matej možemo reci da su dobre i da ima dobre tete, pa čak i one tete iz susjede grupe stalno hvalimo.... :D

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se nisam vodila za cijenom.
    Privatne jaslice gdje Matej sada ide, za mene su predivne. Velike, svijetle i prozračne prostorije, dva velika ograđena igrališa- jedno za manju, jedno za veću djecu. Svako djete ima svoj krevetić, koji je uvijek njegov. Svako djete ima svoju policu sa svojim stvarima. U vrijeme skupljanja su po dvije grupe zajedno, pa ima još više djece (jasličari od 1 do 2 godine, jasličari od 2 do 3 godine). Dvije tete na mislim 14 djece, s tim da za ručak dolazi ispomoć. Djete još nikada nije bilo zaprljano (mislim na jako zaprljano), uvijek čistih ruku i umiveno ( za razliku od prijašnjih jaslica, gdje se znalo desiti da po obrazima ima ostatke i doručka i ručka i užine).

Eh TO se za mene zovu privatne jaslice. I tete uvijek malo popričaju s roditeljima.
    Znam da je od ovog prošlo dosta vremena, ali budući da sam u potrazi, zanima me o kojim se točno ovdje radilo jaslicama?? Unaprijed hvala

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Frkafulj prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je od ovog prošlo dosta vremena, ali budući da sam u potrazi, zanima me o kojim se točno ovdje radilo jaslicama?? Unaprijed hvala
    podižem i mene zanima gdje je ovo

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nemam ništa protiv privatnih jaslica, pogotovo stoga što sam i sama najprije, vodeći se time da su ipak privatne, više se plaćaju, pa bi i skrb morala biti samim time bolja, razmišljala o upisu P. u privatne jaslice, ali sve ovo što je nabrojala AndrejaMa isto je tako i kod nas u gradskima s jedinom razlikom da dijete ne mogu poslati dva dana u istoj robi u jaslice koliko je zaprljan (ali isto tako zna biti i doma jer mu damo da sam jede), međutim sve ovisi od jaslica do jaslica i ništa se ne može generalizirati.
    Vjerujem da postoje i gradske jaslice u kojima su možda bolji uvjeti nego u nekim privatnima, kao i da ima privatnih u kojima su možda puno bolji uvjeti nego u nekim gradskim....., ali opet u globalu ne vjerujem da su to neke znatne razlike

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

emily cekam tebe s izvjestajem o macku pasku

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja sam zainteresirana za jaslice u Sesvetama.
    čula sam da upis ovisi i o točnoj adresi, pošto su sami vrtići u Sesvetama podijeljeni na način da iz određenih ulica djeca imaju prednost. zna li netko detalje?
    ja sam sada tek započela potragu za mjestom u jaslicama, pa skupljam informacije...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ovo za mjesto stanovanja što sam navela se odnosi baš na Sesvetske vrtiće - postoje samo dva državna - Leptir i Sesvete i zbog toga možeš ići samo u onaj koji ti pripada po mjestu stanovanja. Tako mi je rekla ženska kad sam zvala. Leptir je za klince iz Sela, Novaka, Kobiljaka... a Sesvete za onaj kraj od centra prema zapadu i prema Kašini. Kad ih nazoveš, pitaju te za točnu adresu.
    A u gradu i kvartovima gdje je puno vrtića sigurno primaju i djecu i iz drugih djelova grada.
    Ja ne kažem da je privatni vrtić bolji ili lošiji ali u državnom su mi rekli da mi nemogu primiti obadvoje djece jer nema mjesta. I zbog toga ćemo u privatni, prvu godinu, a kasnije ćemo vjerojatno u državni.
    A što se tiće svih tih privatnih, ja sam zvala (gore sam navela telefone i adrese), u svaki od njih se može doći i pogledati kako izgleda. Mi još nismo išli ali planiramo ovih dana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Happy, ako su vam rekli da u Leptir mozete upisati samo jedno dijete, mislim da vas nitko ne moze sprijeciti da drugo prijavite za upis u DV Sesvete
    i navedete ovaj razlog
    tim vise sto je DV Sesvete puno veci (2. vrtic po velicini u gradu Zagrebu), i radi na 8 lokacija.

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

happy ajde please kad obavite obilazak dojavi kako je bilo
    ja nemam auto i cekam proljece da ove blize obidjem s frendicom i kolicima.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

U Leptiru su mi rekli da samo jedno djete može proći i to možda, a u DV Sesvete mi je rekla da tamo uopće ne spadam po mjestu stanovanja (ja sam u Novakima) tak da prednost ionako imaju oni koji su tamo.

Šnapi, ja ne budem išla u obilazak ovih drugih jer sam se već odlučila za Baltazar, a tamo ću otići možda već ovaj tjedan pa ti javim. U ove druge ćeš morati sama.

Bubamara ima web stranicu pa si pogledaj
    www.vrtić-bubamara.hr

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

hvala ti ovaj link ne stima, ali mozda proradi s vremenom

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

stima link ali je www.vrtic-bubamara.hr nema ć nego c

Snježana B

Početno

U vezi vrtića Mačak Paško, moj sin je išao tamo u jaslice prije godinu i pol. Što se tiče teta, tete su OK. Ali adaptacija je bila katastrofa. Nije kao u većini ostalih vrtića da prilikom adaptacije budeš s njime, nego odmah ga ostavljaš samoga po pol sata - sat i onda dalje ovisno o dogovoru s tetama. A ono što mi se nikako tamo ne sviđa je što niti jednom nisam mogla ući u grupu da vidim kako to izgleda, kako se igraju, u kakvom je okruženju, kako se ponaša prema drugoj djeci i sl. I to mi je katastrofa! Dođeš po njega i čekaš u garderobi da ti ga donesu. Sin se nije žalio, volio je ići u jaslice, ali eto meni je to ostalo u lošem sjećanju. Od jeseni ide u državni vrtić na Luci i to je naravno sasvim druga priča. Adaptacija traje tjedan-dva, prvi tjedan si s njima, slobodno možeš ući u prostorije, uglavnom puno, puno je bolje. Sada upisujem i kćer u jaslice (za tri tjedna idem raditi), i zbog gore navedenog ne idemo u Mačak Paško nego u Zvončicu na Luci, koja mi se po tom pitanju čini puno bolja. Adaptacija je dva tjedna, prvih dana sam ja s njom unutra, tete su koliko sam razgovarala s njima OK i možeš vidjeti kako se igraju. Eto to je moje iskustvo!

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

super, bas si mi pomogla :D vec sam mislila da ce ovaj topik presahnuti. kako to da neces i curicu upisati u drzavni? za zvoncicu sam cula da je sve super na pocetku, ali da kasnije znaju spojiti vise grupa zajedno, odnosno djecu razlicitih dobi. mozes se javiti s iskustvom kada krenete? please

Snježana B

Početno

Malenu ne mogu upisati u državni do jeseni (upisi su u svibnju), a kao što sam već napisala za dva tjedna i nešto sitno počinjem raditi pa nemam izbora. Javim ti se s iskustvima iz Zvončice!

Snježana B

Početno

Evo mene, s iskustvima iz Zvončice. Tete su jako dobre. Ali imaš pravo, problem je što su spojeni veći i manji klinci. Konkretno moja mala ima godinu dana i takvih je još pet-šest, a u grupi ima i još toliko klinaca od dve i i više godina. Ali funkcionira, malo se stresem kada malci pužu, a ovi stariji jure, ali ja sam ti tamo bila dva tjedna s malom i nije bilo nikakvih nezgoda. Jedina velika prednost Mačka Paška u odnosu na Zvončicu ti je taj što Mačak Paško ima ograđeno dvorište, pa djeca mogu van, a ovdje su osuđeni na boravak u zatvorenom (stariji idu u park koji je pokraj vrtića). Eto, nadam se da sam ti pomogla, a ako te još nešto zanima pitaj. Pozdrav!

mislava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ima li netko iskustva iz Baltazara?

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

snjezana hvala ti na info iz prve ruke
    mislava happy ti ide u baltazar pa nju pitaj.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

danas smo šnapi i ja obišle vrtiće i info su slijedeće: i u leptiru i u sesvetama su rekli da je gužva strašna, prošle godine u sesvetama 180 a u leptiru 140 komada djece ostalo neupisano koji ispunjavaju uvjete. mi u dv sesvete ne spadamo jer živimo u kraljevcu a u leptiru je rekla da je problem što smo rođeni poslije 31.08. da ima puno dijece koji će biti punih godinu dana a neće biti mjesta ni za njih...

opcija mi je bubamara, tamo nam ide nećakinja a žive kuću do nas ma mogu ići zajedno, možda ribeku bude lakše radi toga ali nisam baš za privatni vrtić. nekako bi leptir, imaju lijepo ograđeno veliko igralište svoje, nije na nikakvoj prometnoj cesti...

ima netko iskustva s dv leptir?

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

šnapi imaš pp!

limunada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I mene zanima Baltazar. To mi je nekako usput, kad idem na posao, a i nije jako daleko od kuće.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Prijavila sam cure u Baltazar, novost je da se šire, nadograđuju, jer imaju puno zainteresiranih, tak da sada budu 2 jasličke grupe, ali i viša cijena za 100-150 kn, ne znaju još ni oni.

Novost u Leptiru (državnom) da ne možeš ni predati molbu za djete mlađe od 6 mjeseci, tak da ja manju curu koja sad ima 4 mj i da hoću, ne mogu dati u državni.

Od mog prijatelja nečakinje idu u Baltazar i kaže da im je mama jako zadovoljna.
    Bila sam gore, tete su simpa, prostor je dosta mali, ali ne znam kako će sad izgledati kad ga povećaju. Vani ima samo mali travnjak gdje se igraju i to mi se baš ne sviđa...djeluje prazno.

Da li je netko izvidio kako je u Smjehuljici?
    Možda ja danas odem ili ovih dana pa javim.

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo vidim da se ovaj topik opet malo digao iz mrtvih ja sam bebu prijavila u dv sesvete ( s naglaskom na upis u podruznicu brestje ili u novi objekt na selcini), zatim u sunce na poljanicama (jako lijepi i novi objekt) i u poletarac u studencu (pomalo oronuo). sto se teta tice, bila sam u brestju i popricala s tetom. odgovorila mi je na sva pitanja, ali opet tko zna u koju ce grupu upasti pa s time ne znam i koja ce ga teta dopasti. pomirila sam se cinjenicom da mu ne bu ko doma i nadam se da ce osjetiti moju smirenost pa ce i on biti ok.
    od privatnih sam bila u zvoncici i iznenadila se koliko je to mali prostor. malo me sokirao prizor uplakane djecice koja bauljaju okolo s dudama u ustima i taj me prizor mucio jos danima. tek sam tada postala svjesna situacije, ali mislim pozitivno

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi smo predali samo u DV Sesvete i zaokružili smo ovaj dolje na Luci i ovaj novi koji se gradi u Dobriše Cesarića, tj. na Selčini.

Nisam ni znala da se može predati u više vrtića.

Pripadamo u taj vrtić i on nam je 2minute od našeg stana.

Tajnica mi je rekla da R vjerojatno(skoro 100%) neće biti primljen ove godine u vrtić pošto navršava godinu dana tek u 2mjesecu 2008.

Ali je rekla da predam dokumente pa ću imati prednost za upis sljedeće jeseni.

Kakva su vam iskustva sa ovim vrtićem na Luci?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •