Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 65 od 65

Tema: Preporuke za jaslice u Sesvetama ili Dubravi

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

U Baltazaru se moraš prijaviti sad u 5. mjesecu a u drugima (Zvončica, Mačak Paško, Bubamara, Smjehuljica) kad dođeš - ima mjesta (tako barem kažu) no isto tako se možeš i ranije zapisati da budeš sigurna.
    U Zvončici možeš platiti akontaciju (jedan mjesečni iznos) i na osnovu toga ti čuvaju mjesto, dok se u drugima plaća čuvanje mjesta svaki mjesec.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A ovo za državni ne mogu vjerovati!!! Zvala sam u Leptir da prijavim djete koje sad ima 4 mjeseca, a u vrtić bi krenulo s godinu dana, rekli su mi da po novoj naredbi iz grada oni ne mogu i NE SMIJU uopće uzeti prijavu za djete koje je u trenutku prijave mlađe od 6 mjeseci!!! :? :shock: Pa sam pitala da se zapiše za onu iduću godinu i rekli su mi da ni to nemože jer je svaka godina za sebe.
    A sad čitam da se može i jedno i drugo!!!
    Mi smo se zato prijavili u privatni...

Jel netko zna da li se na Selima gradi samo škola ili i vrtić? Škola će već na jesen biti djelomično osposobljena, a kad će i da li će vrtić??

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Danas izvjesili rezultate,
    nit smo primljeni,
    nit smo na listi čekanja.
    Lista čekanja postoji samo za djecu rođenu 2005 i 2006.
    A za nas iz 2007 ni traga. :shock: 8)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Mi smo odustali od Baltazara i upisali se u Bubamaru.

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi upali u drzavni Sesvete, podruznica u privatnoj kuci, jako blizu doma naseg :D danas bil ana inicijalnom razgovoru. bas me zanima kak bu sve to na jesen izgledalo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

cure jel ima netko iskustvo sa jaslicama na Poljanicama,kakve su tete,hrana,koliko je dijece u grupi...moja djevojčica ima 14 mjeseci,muka mi je što me čeka...bojim se pelenskog osipa...pomozite sa informacija jer izluđujem muža sa brigom...svi mi govore da je to prvo čemu se mogu nadati...molim vas utješite me nečim pozitivnim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja je u sada u dežurstvu u Poljanicama ...
    Grupe velike - uobičajeno velike, tete imaš ih svakakvih; po ljeti vruće nemaju hlada oko vrtića; po zimi ok ...

Ja nisam niti prezadovoljna, niti nezadovoljna - u biti na jesen mijenjamo vrtić idemo u bolje - naravno, u ono što se meni čini bolje.
    Možda vama bude odlično i budete jako zadovoljni - sve ti je to relativno ...

Maloga sam upisala, ali mislim da ću ispisati i dati u privatni u naselju ...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa
    Moja je u sada u dežurstvu u Poljanicama ...
    Grupe velike - uobičajeno velike, tete imaš ih svakakvih; po ljeti vruće nemaju hlada oko vrtića; po zimi ok ...

Ja nisam niti prezadovoljna, niti nezadovoljna - u biti na jesen mijenjamo vrtić idemo u bolje - naravno, u ono što se meni čini bolje.
    Možda vama bude odlično i budete jako zadovoljni - sve ti je to relativno ...

Maloga sam upisala, ali mislim da ću ispisati i dati u privatni u naselju ...
    hvala,da sam sretna odgovorom nisam jer me baš nije umirilo,ali sam zadovoljna jer imam realnu sliku...to je super,jer bar neću gajiti lažnu nadu,da je sve idealno.Vrijeska hvala još jednom

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Danas smo krenuli u Bubamaru. Jel ima netko tko ide tamo?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Podižem temu...

Ima li tko friških iskustava s dv Mačak Paško? Krećemo uskoro u jaslice pa me sve zanima. Hvala

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj Happy prvotno napisa
    Danas smo krenuli u Bubamaru. Jel ima netko tko ide tamo?
    moja nećakinja je nekoliko godina išla u bubamaru. u principu sve standardno, ali je velika zamjerka što je velika fluktuacija teta.
    ali imaju karate, balet, engleski...

e da, oni imaju nekakav ranč negdje van sesvete kamo znaju voditi djecu. tako su jednom prilikom išli na 4 dana, a moja nećakinja je prvi dan dobila alergiju (osip) na bombone i oni (tete i medicinska sestra) nisu ništa poduzeli niti nazvali roditelje iduća 3 dana, a čak su maloj i dalje davali bombone pod izlikom "kako da njoj ne damo kada sva druga djeca jedu". ok, nije se zakopliciralo, ali što da je počela oticati, nedajbože grlo - znam da je šogica stvarno gadnu frku napravila kada su se vratili. a to je nekih ni pola sata vožnje od doma, mogli su odmah doći po nju.

Rozamunda avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Moja mala je isla 6 mj u Bubamaru i sad smo presli u drzavni.
    Vrtic je tak tak.
    Tete se trude ali stalno se mijenjaju, cim nadu bolje odlaze. Tako da smo dosta teta promijenili.
    Igracka imaju nesto malo vecinom tete rade od plasticnih boca.
    Prostor je dosta mali i jaslicke grupe neidu u dvoriste vec su na ogradenoj terasi.
    Hrana je ok ali mi se nije svidalo sto su dijeci od godinu dana davali jogurt od jagoda, smokice i takve slicne stvari.
    Ravnateljica mi bas nije bila nesto i nekoliko puta mi se zamijerila.
    Mi nismo imali drugi izbor pa je isla tamo dok nismo dobili drzavni i tu sam puno zadovoljnija.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj AndrejaMa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja se nisam vodila za cijenom.
    Privatne jaslice gdje Matej sada ide, za mene su predivne. Velike, svijetle i prozračne prostorije, dva velika ograđena igrališa- jedno za manju, jedno za veću djecu. Svako djete ima svoj krevetić, koji je uvijek njegov. Svako djete ima svoju policu sa svojim stvarima. U vrijeme skupljanja su po dvije grupe zajedno, pa ima još više djece (jasličari od 1 do 2 godine, jasličari od 2 do 3 godine). Dvije tete na mislim 14 djece, s tim da za ručak dolazi ispomoć. Djete još nikada nije bilo zaprljano (mislim na jako zaprljano), uvijek čistih ruku i umiveno ( za razliku od prijašnjih jaslica, gdje se znalo desiti da po obrazima ima ostatke i doručka i ručka i užine).

Eh TO se za mene zovu privatne jaslice. I tete uvijek malo popričaju s roditeljima.
    Znam da je od ovog prošlo dosta vremena, ali budući da sam u potrazi, zanima me o kojim se točno ovdje radilo jaslicama?? Unaprijed hvala

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Frkafulj prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da je od ovog prošlo dosta vremena, ali budući da sam u potrazi, zanima me o kojim se točno ovdje radilo jaslicama?? Unaprijed hvala
    podižem i mene zanima gdje je ovo

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

opet podižem,ima li zadovoljnih jasličara ili barem njihovih roditelja u Sesvetama?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •