nastavljam...

uglavnom, odlučila sam se za swing jer se ja svakodnevno izdajam ali ne puno puta u danu, izdajam se za škrinju za čuvanja. kako pšlaniram to raditi dok god dojim (nadam se još jako jako dugo) ne želim da mi izdajalica rikne. a kažu da se te kojima je motor blizu protoka mlijeka znaju otići ako mlijeko ode u taj dio. to je navodno slučaj sa mini electric i sa philips (kršitelj koda). ne znam jer nisam isprobala, samo prenosim što sam po raznoraznim forumima čitala. btw, philips (kršitelj koda) je najjeftinija u kadulji u samoboru oko 920kn, zvala ih ja. sl. cijena je i u GB, u ljekarnama sam ih viđala za oko 1200kn. isto tako sam čitala da su žene u svijetu najzadovoljnije sa pump in style koja ja ipak preskupa i sa ameda pumpama koje nisam pažljivije proučavala jer nisu toliko zastupljene u GB (prema mojim saznanjima) pa da ne gnjavim JOŠ dodatno frendicu. dakle, moja ima odvojeni motor od dijela kroz koje ide mlijeko, na prvi dojam je izdajalica nekako običnija, manje čvrsta, manje lijepa od (kršitelj koda)ove. ali zato kad sam se uhodala sam skužila koliko je genijalna! jako je ugodna i za razliku od (kršitelj koda)ove koja mi je (ne dijete već pumpica!) u početku napravila ragade- ova je nježna i uopće ju ne osjetim. mogu biti na netu dok se izdajam a komotno mogu i po 500ml ekstra mimo dojenja izdojiti za zalihu. doduše, to sam samo probala da ne povećam proizvodnju previše. izdojim ujutro ili navečer oko 200ml za škrinju i eventualno ako se stvori višak. na svatovima sam ju nosila i u wc-u se izdajala na baterije i jednako je jaka i s njima. trebalo mi je oko 10 minuta da iz svake dojke izdojim oko 150ml viška. nitko nije ni primjetio da me nema. nosit ću ju i na iduće. ono što se meni čini da bi mi moglo otići je sama cjevčica za vakuum, a nju nemam u rezervi i ne znam točno koja joj je šifra da si naručim rezervnu. i da, kako imam jednu medelinu bočicu a njihove su samo od 150ml u naletu izdajanja imam prelijevanja ali to je zapravo nebitna sitnica.