Da li imate iskustva s Logopedskim kabinetom ABC na Vrbanima. Morala bih krenuti kod logopeda a kcerkicom, a po lokaciji taj mi je najblize. Osim toga ni stranica im nije losa, izgleda profesionalno ...www.logopedskikabinetabc.hr
Da li imate iskustva s Logopedskim kabinetom ABC na Vrbanima. Morala bih krenuti kod logopeda a kcerkicom, a po lokaciji taj mi je najblize. Osim toga ni stranica im nije losa, izgleda profesionalno ...www.logopedskikabinetabc.hr
Da, ako to podrazumijeva jedan odlazak, što ja mislim da nije dovoljno.
Uglavnom, mislim da je doktorica radila na Šalati i ...(?) još negdje prije nego se odlučila za privatnu praksu. Ugodna je. Koliko je profesionalna i stručna, nisam imala vremena ocijeniti.
Moja mala ne govori čisto "r" i "l". Rekla nam je da dođemo s pune četiri godine, jer se "r" može samostalno korigirati čak i do iza četiri godine.
Hvala na informaciji
a cuj, obzirom da imaju besplatnu dijagnostiku od 1.2. - 1.4. nemas sto izgubiti![]()
jedino moram komentirati - to sto netko ima "lijepe" web stranice, ne govori apsolutno nista o kvaliteti radai najjadnija firma moze imati pregenijalne stranice, ali i obratno.
Pregledala sam dosta postova na temu logopeda, ali ipak pitam ponovno koga (privatnike) biste preporucili? Je li Suvag privatna poliklinika? Tmaric jeste li bili u ABC?
Podizem!
odvela sam svog sina na testiranje radi grafomotorike, i cini mi se da je o.k. Kako nije bilo potrebe ici dalje od testiranja, mogu samo komentirati prvi dojam. Bas za vrijeme testiranja je odlucio pokazati svoj ADD u punom sjajua njen nacin da ga usmjeri na pitanja me impresionirao, ima klik za djecu, to je sigurno!
Zoila, ti ovdje govoris o ABC ? Hvala na odgovoru![]()
Opet dosadjujem, ako netko moze preporuciti logopeda...
toplo preporucujem logopedicu Natasu Sunic u Belostencevoj
prije 3 godine smo hodali k njoj, imam samo lijepe rijeci i pohvale, problem zbog kojeg smo isli je rijesen, odlicna je s djecom
imas sve podatke na
www.logoped.hr
Emily, puno hvala.![]()
Mi smo bili u Logopedskom kabinetu ABC na besplatnoj dijagnostici i sada smo krenuli na vjezbice i ja sam prezadovoljna kao i moja kcerkica. Obozava ici tamo....
Sto se tice mene samo pohvale i preporuke.....
tmaric, možeš li mi prišapnuti cijenu i preporuku učestalosti odlazaka?
Odnosno, zašto idete ako nisam predirektna? Čini mi se da ćemo i mi put pod noge, pa kod logopeda uskoro...
Mi idemo zbog krivog izgovora glasova.....Š,Ž,Č su nam C,Z,S. Cijena je 100 kuna za 45 minuta i idemo 2 X tjedno. Super je to što dok vježba govor odmah se rade i vježbe grafomotorike, pamćenja, koncentracije itd. Logopedica pokaže puno različitih vježbi koje onda možemo i doba raditi.
Je li Suvag privatna poliklinika?
Koliko znam, nije. Dolaziš s uputnicom, ali prije toga se moraš naručiti kod njih.violet prvotno napisa
Za narudžbu se zove u srpnju jer su totalno popunjeni :/ (tako mi je žena rekla prije 3 tjedna).
Otocanka, hvala![]()