Citiraj apricot prvotno napisa
Citiraj icyoh prvotno napisa
"Još ne hoda?! A joj, a moj hoda od 7mj".
da, pomoću "metoda" koje su zabranjene (vođenje i navlačenje za ručice i slično)
čak i ako je dijete stvarno samostalno prohodalo sa 7 mjeseci, uvijek možeš odgovoriti: a moj je sa 7 listao logaritamske tablice.

nevjerojatno je kako ljudi misle da je tako nešto njihov uspjeh i da se time treba hvaliti:
moj je dobio zube sa 3 mjeseca
moj jede sarmu od 4. mjeseca
moj piči u hodalici od 6.

joj da ,ma ja sam već jednoj prodavačici odbrusila kad je rekla da njena nećakinja već trči i gleda ga ko neko čudo. Rekla sam da on zna brojati do 10,ona je ostala :shock: ,barem sam je ušutkala
Joj,ja se uvik pohvalim da ima puna usta zubi,da po tome izgleda ko dvogodišnjak,a po hodanju ko da je mlađi,niakako da uskladi to dvoje

Nedavno me bivša susjeda koja čuva unuka svaki dan zabezeknuto pogledala kako on još ne hoda i rekla mi je da bi trebao već odavno hodati. Njenu unuk hoda sa svojih 10 mj,rekoh ok. Kad danas,ona s njim vani i vodi ga pomoću neke krpe koju mu je stavila preko prsa i doslovno ga vuče
Rekla sam joj da to ne smije raditi,nije me poslušala jer on voli hodati i tako i u hodalici
Rekla je i da ne smijem malog puštati da puzi jer tako neće nikad prohodati :/