-
Administratorica
moja je napravila prve korake s 8 mjeseci, a pravo prohodala nešto prije 10 mjeseci. sad hoda ko velika, ne pada, ne zapinje, čak i trči i hoda unatrag. moj mali pingvin
da je prohodala jučer, bilo bi mi sasvim svejedno. uopće mi nije jasno zašto je većini ljudi koje znam bitno da im dijete prohoda prije prvog rođendana??? :? a onda 2-3 tjedna prije rođendana počinju intenzivno forsirati dijete da prohoda, vuku ga za ruku, stavljaju u hodalice i ostala čudesa...ukratko maltretiraju. a kad dijete ipak ne prohoda onda ga proglase lijenim
A do 8-9 mjeseci su dijete tjerali da sjedi po cijele dane u hranilici ili nekoj ljuljački, djete od godinu dana nije u stanju stati na sve 4, ili ne daj bože samo sjesti, ali zato može 'hodati' ako ga se drži za ruku. :shock: Brutalno
u krajnjoj liniji, ako je s djetetom sve u redu, prohodat će kad tad i cijeli život će hodati. mislim da će se dovoljno nahodati
btw, poludim kad ljudi ne mogu uživati u trenutku nego se stalno vesele nećemu što će se tek dogoditi, npr.
dijete propuzi a oni:
Joj, zamisli tek šta će bit kad prohoda
a kad prohoda Kako će samo trčati kad se malo izvježba
a tek kad progovori!!!
ajde ajde sad govori samo par riječi ali kad bude počeo slagati rečenice
ja na to poooooooooluuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiiiiiiiim
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-