Citiraj sunnyday prvotno napisa
Nisam stigla iščitati sve postove od početka ovog pdf-a, samo na preskok, ali sam turbo van sebe: mojoj šmizli je 14 mjeseci, ustaje pridržavajući se i stoji, malko korača oko namještaja, penje se na kauč i silazi s njega školski, puže već mjesecima ko metak....al zasad od hodanja ni h nisam se brinula dok nam sestra kod pedijatra nije rekla da je moramo odvesti k neuropedijatru, otada uopće ne spavam....jel moguće da ne bih primijetila da s njom nešto ne štima? više ne mogu slušati iščuđavanja kako " s 14 mjeseci još ne hoda" i usporedbe mama kojima su to djeca napravila ranije. ima li još koje dijete da je ovako kasno prohodalo a da je ipak sve bilo ok?
Pročitaj temu ispočetka pa ćeš vidjeti da je potpuno normalno.Možda prohoda već sutra...
Ako je jedini razlog preporuke za neuropedijatra to što ne hoda samostalno(a sve ostalo je ok)ja se ne bih uzrujavala(ja osobno ne bi niti išla neuropedijatru u tom slučaju).A sad vidim da vam je to rekla med.sestra... e ,onda se pogotovo ne bi uzrujavala.