Pokazuje rezultate 1 do 50 od 694

Tema: kada su vam djeca prohodala?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj L&L prvotno napisa Vidi poruku
    Lorena se je dizala za ruke od 5,5 mjeseci
    Ne kužim kaj ovo znači ..?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    Ne kužim kaj ovo znači ..?
    To ti je moj mali zvrk, kad bi joj dao ruke kao da se sjedne ona bi se dizala na noge - naravno da kad sam skužila da više nije bilo ruka. To je napravila i doktorici kad smo sa 6 mjeseci došli na kontrolu i isto je ostala zatečena, kao i kad se sa 9 mjeseci pokušala popesti na nju oko vrata (inače je jako sitna i žilava)

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj L&L prvotno napisa Vidi poruku
    To ti je moj mali zvrk, kad bi joj dao ruke kao da se sjedne ona bi se dizala na noge - naravno da kad sam skužila da više nije bilo ruka. To je napravila i doktorici kad smo sa 6 mjeseci došli na kontrolu i isto je ostala zatečena, kao i kad se sa 9 mjeseci pokušala popesti na nju oko vrata (inače je jako sitna i žilava)
    ne mogu skužit...valjda bi trebala vidjet...5,5 mjeseci...kak misliš "ruke kao da se sjedne"...vučeš ju naprijed za rukice onako kao dr na pregledu? Kaj je to isto ok? zbunj

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    ne mogu skužit...valjda bi trebala vidjet...5,5 mjeseci...kak misliš "ruke kao da se sjedne"...vučeš ju naprijed za rukice onako kao dr na pregledu? Kaj je to isto ok? zbunj
    Da malo si je teško to predočiti dok ne vidiš naročito kod nje ona je mala mrvica, šta da ti kažem sa 7 mj je htjela da je držim za ruke da ona hoda, ali kao što vidiš iz prethodnih poruka to nije značilo da je ranije prohodala (makar su svi koji bi je vidli zakleli bi se da će sa 8 ili 9 mj hodati), ali ja joj nisam popuštala i samo sam je iznimno vodila tako za ruke i napokon je bilo olakšanje (nakon 2 dana svađanja na moru) kad je propuzala i od onda više nikada nije niti ispružila prst ili ruku da je ja vodim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •