-
Kako ću znati koja hrana je bebi prouzrokovala poteškoće
Kako ću znati koja hrana je bebi prouzrokovala poteškoće npr. grčiće....Ili drugim riječima koliko dugo treba da hrana koju sam ja pojela dospije u mlijeko, odnosno u bebin probavni sustav/crijeva??? Skužila sam da ju muči probava od prošle noći, puno prducka i čini mi se da ju to boli. Pa ne znam jesam li krivo pojela za ručak, večeru ili možda čak doručak.
-
uh, kad bi to bilo tako jednostavno ne bi nama trebalo par mjeseci da skužimo da je Rio alergičan na krumpir. Nakon uvođenja svake sumnjive namirnice preporuča se pauza od 2-3 dana. Znači, isprobaš ponovo samo jednu sumnjivu namirnicu iz jučerašnjeg menia, i čekaš par dana da vidiš reakciju. I nemoj zanemariti "bezazlene" stvari poput krumpira.
-
Hm, ma mislim da su gljive u pitanju, točnije juha od gljiva, već 2 dana prducka......A počelo je tek noću iako sam juhu jela za ručak :/
-
vjerojatno su gljive.
hoce one tako.
-
Osoblje foruma
razna hrana se razlicito dugo probavlja, pa se i u razlicitom vremenskom periodu izlucuje u mlijeku.
zapisuj si sve sto si jela i pila (kao sto rece nina, ne zanemaruj naizgled bezazlene stvari) pa isprobavaj.
ja sam skuzila tako da sam nakon zapisivanja pretpostavila sto je problem, pa sam to jos jednom pojela da vidim ima li reakcije (rijec je bila o vrhnju - grcevi, i o orasastim plodovima - lisajevi po licu).
-
Hvala, probat ću za koji dan ponovo juhu od gljiva
(i nadat se da neće biti reakcije)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma