muci me nocno dojenje i povratak na posao
neispavana sam i ja a verujem i on,
budi se 2-3 puta nocu, kao kad je bio jaako mali, (sad ima 7,5 meseci)
ja trebam da se vratim na posao kad on bude imao 11 meseci, i vec se pribojavam kako cemo to izdrzati,(sisanje nocu, budjenje, uspavljivanje samo uz sisanje i razdvojenost)???![]()
![]()
ne znam ni kako ce bake uspeti da ga uspavaju bez sike, jer se on samo tako uspavljuje, kako da ga priviknem na nesto drugo???
razmisljam d ali da pocnemo polako da se privikavamo drugacije da se uspavljujemo (dudu nece)???

Odgovori s citatom
)
.Bez obzira na sve, nekako je ipak krenulo. Na vagi dobiva (malo ali ipak dobiva). Baba ga bez problema uspava, na način na koji meni NIKAD ne bi uspjelo. Meni samo hoće sisu i točka. Za njega sam je jedna velika sisa. Čak je prvi dan i babi dizao majicu, pa je odustao (vidio je da nema smisla)
). i tako on pio na flasicu i rjede se budi jer sam se mogla izdojiti i 180 ml, a on toliko iz jednog podoja nije mogao izvuci pogotovo zato sto je po noci i kunjao na cici. i onda se meni ponuda i potraznja ustalila i znala sam ga po noci pogladiti ili staviti dudu i on je dalje spavao. i to je to! nocas je spavao od 20 do 7 ujutro. cula sam ga da se i prije probudio ali je pricao ga-ga, aaaa, aaaa i zaspao opet bez moje pomoci.