Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: kako do elektricnog inhalatora putem doznake?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kako do elektricnog inhalatora putem doznake?

dali netko zna kako do inhalatora putem hzzo? znam da se moze dobiti na doznaku ali tocno kako ide postupak zna li netko???

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mora ti pedijatrica napisati preporuku s kojom ideš na komisiju. A oni u pravilu odobravaju samo teškim slučajevima.

Nama pedijatrica nije ni htjela pisati preporuku (ona je i u toj komisiji) jer je rekla da nećemo proći - a ja imam 2 astmatičara i jednu s čestim plućnim infektima.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zvala hzzo, navodno moze i spec. napisat potvrdu... jesi probala traziti na srebrnjaku?

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam, nije mi palo na pamet.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja cu traziti i tamo i u klaicevoj i svog pedijatra ide ide neide neide

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Poslid prvotno napisa
    Mora ti pedijatrica napisati preporuku s kojom ideš na komisiju. A oni u pravilu odobravaju samo teškim slučajevima.

Nama pedijatrica nije ni htjela pisati preporuku (ona je i u toj komisiji) jer je rekla da nećemo proći - a ja imam 2 astmatičara i jednu s čestim plućnim infektima.
    MM je prije nekih 6 godina dobio. On je astmatičar i te je godine bio hospitaliziran na pulmologiji. Doktor mu je napisao doznaku za inhalator, predali smo, odbili su nas, pisali smo žalbu i dobili inhalator. Više se ne sjećam koliko je cijela procedura trajala, ali nam sada taj inhalator zlata vrijedi i to prvenstveno za djecu

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ko ih sisa treba probat, kako nam ne treba kad svaki mjesec imamo bar 3 x laringitis i bronhitis

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Specjalist na Srebrnjaku nam je preporučio inhalator i rekao da pitamo pedicu za preporuku. Ona je rekla da to on mora napisati. Kd odemo na kontrolu ću ga pitati ponovo.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Svakako probajte, dosta toga ipak prolazi na HZZO-u, makar nakon žalbe.

Mislim da spec. pulmolog mora napisati preporuku na osnovu koje pedijatar piše doznaku. Tako je vjerojatnije da će proći, nego da "samo" pedijatar napiše doznaku.

(mala napomena: nisam 100% sigurna, ali po sjećanju mi se čini da HZZO za inhalator odobrava dosta veliku cifru, cca 1000 kn, pa kod odabira inhalatora imajte to na umu, jer za taj novac možete dobiti stvarno dobar inhalator).

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, mislim da je naš koštao cca 1000 kn, ili samo malo manje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •