TATEK, TI SI JEDAN SUPER TATA!
Super mi je svaki roditelj koji se toliko analizira i promišlja o načinima odgoja!
Isto tako, zaista je drugačije s dvoje djece koje su različite dobi i različitih karaktera, a ti si najčešće samo jedan. I teško je uvijek biti miran i biti svjestan situacija koje se događaju, predvidjeti reakcije svoje djece i biti odlučan i siguran da postupaš pravilno i dobro.
Moji su totalno različiti, dva karaktera koja zahtijevaju moju apsolutnu pripranost jer nam se incidentne situacije mogu desiti u trenu. Pogotovo K. koja je mlađa (ali žestoka igračica) napravi frku oko ničega.
Mi nemamo doma neka kruta pravila, osim pranja ruku kad se dođe izvana. Mislim, spavaju u pidžamama , ali ako baš nisu raspoloženi-tuširanje nije obavezno. Ako smo zaglibili u nekoj posjeti i kasno dođemo doma, a oni pospani kao mali medvjedi-ne tjeram ih niti prati zube. Itd...
Ima dana kada i ja padnem mrtva u krevet i ne napravim niti jedno od gore navedenog.
Ovog trena se sad ne mogu baš sjetiti niti jednog dnevnog konflikta, ali kad promislim-napisat ću.
TATEK-nemoj prestati pisati, i nemoj proračunato pisati. Meni si često uzor i primjer !