-
flasteri za ožiljke
da se prijavim, 08.02.2007. skinula mi jedna fora dr na šalati madež na leđima. u četvrtak idem na vađenje konaca (bogme su 4 šava)!!!
kako je ožiljak na vidljivom dijelu leđa da li znate za nekakve flastere za ožiljke koji bi ''izbrisali'' ožiljak???
-
silikonski flaster. rozistep, oko 200 kn.
ovisi i o duljini. mozda ima kracih.
meni je bio izvrstan.
-
flasteri
-
Ja sam dobila neke posebne flastere u Vinogradskoj kada su mi skidali na glavi dva madeža, neznam to su neki specijalni koji kao izravnaju kožu i ne ostane ožiljak, i stvarno nema ožiljaka.
-
meni to nista nije vredelo, isti su kao sto su i bili
-
sandy, ti si tretirala svjeze oziljke ili stare?
ja novi novcati, tek zarasli. od carskog reza. jest da je operater bio bolji, ali mogu usporediti s prvim, koji je bio katastrofa. nisam ga nicime mazala ni pazila.
a drugi tek sto je zarastao, s tim silikonskim, po uputi, mjesec dana ili cak malo vise. nevidljiv je.
-
flastero
malo sam se konzutirala sa ljudima koji su imali raznih postoperativnih ožiljaka i u globalu svi hvale te flastere iz rozistepa. no, glavni faktor je osobna sklonost ''lijepim'' ili ''ružnim'' zarašćivanjima.
-
ja sam bas sklonija 'ruznijim' oziljcima, zato me i odusevio taj flaster
-
a jel djeluju ti flasteri i na stare ožiljke?
-
miha, ne znam. mislim da u mom slucaju ne bi djelovali, imala sam stvarno grozan oziljak. i pribojavala se kako li ce izgledati nakon jos jednog carskog.
a kad tamo, sad je za izlozbu 
pitas za sebe? ne mislis vise radjati? ili ne na carski? mislim, ako namjeravas, pricekaj pa poslije sljedeceg puta...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma